Bende dusunuyordum bu konu iyi oldu tecrubeleri dinlememiz acisindan.
Printable View
Bende dusunuyordum bu konu iyi oldu tecrubeleri dinlememiz acisindan.
Geçen hafta orjinalden renkli olan camlarıma birden ön sol camım açıkken elini içeri doğru atıp anahtarla çizmek istedi ne yaptığına anlam vermiştim aslında ama sert çıkmak için ne yapmaya çalışıyorsunuz memur bey dedim, camlara da birşey olmayınca ot gibi kalmıştı, düşünün artık nelerle uğraşıyorlar :D
ön camfilmi tüvden geçiyomu?öyle bi konu vardı gören varmı
Ben geçtim ön cam filmi ile. Farketmemiş olabilirler.
Eski aracımda ön cam dahil filim kullanıyodum en açık olanındandı. Siyah arabada gayette güzel görünüyodu dışarıdan ama bence görüş mesafesini engelliyo geceleri uzun yolda, ki orjinal mercekli xenonlar vardı üstünde. Çok uzun yol yapmıyorum dersen yaptır şehir içi yollar aydınlatmalı oluyo. Polislerde zaten karışcak , bağlıcak olduktan sonra senin yan camlarındakinede karışır.
Alışkın değilsen Llumar 0.50 çektirebilirsin bir nebze güneşi kırar duruma göre 0.35 de çektirebilirsin zamanla alışırsın şahsen ön camda 3 numaraya kadar film var mı yok mu anlamıyorum. :D
Gece gorme sorunun var mi?
Bir cok kisi bunu reddeder ama en acik film olmasina ragmen on cama film yaptim gorusumu kesti, gece goremiyorum diyenler oluyor, onlar aslinda normalde de gormuyor :D
Ben zaten lens kullaniyorum, lensle cok sukur gorusum problemsiz ve sana diyebilirim ki her arabada mutlaka olmasi gerek sey en on cam ve en arka camdaki filmler, on cama en acik, arka cama en koyu :D Karartmali aynan yoksa arka cam cok guzel o gorevi goruyor
Beni bugun yine cevirdiler (yan filmleri soktum sadece en on ve arkada var), film yok dedim gectim, arkayi gorunce de boyle boyle dedim anlattim bisey demedi gonderdi.
Ama sende ondeki filmden suphelenip durdurdugunda yan camlarimda film yok diyemezsin, polis isi dert yani.
Yoksa gorus kesme, yansima yapma falan yok oyle bi olay :)
Ön cam dahil komple llumar film var benim aracımda da. Ön cam en açık, yanlar 2 numara, arka cam da 3 numara :) Film kaliteli olduktan sonra hiçbir sıkıntı olmuyor. 1 senedir kullanıyorum, yansıma, görüşte azalma gibi bir sorunla karşılaşmadım. Ayrıca Tarık' a katılıyorum, özellikle ön cam ve arka cam filmi çok işe yarıyor. Karşıdan veya arkadan gelen araçların farlarının gözü almasını azaltıyor, bir nevi kararan ayna görevi görüyor :)
4-5 sene öncam dahil zift gibi camlarla gezdim, herhangi bir sorun yaşamadım.
İstanbulda zaten birşey olmaz heryer aydınlatılıyor, şehirlerarası yollarda köy yollarında vs biraz sıkıntı yaşarsın o kadar, farların iyiyse oralarda bile sorun olmaz. Gözlerin zaten alışıyor bir süre sonra.
Şu anki arabamda yan camlar 1 numara, ön camda yok yaptırmayı da düşünmüyorum. Her köşebaşında çevirme var, ön camda film oldu mu direk alıyorlar, bağlanmaya kadar gidersin.
on cam filmi iyidir kanka.
Fjk'da sadece on cam ve sunroofa cektirmistim.
On cama en acik siyah, sunroofa bi ton koyusunu begendim.
Cok memnundum, gunes isigini ve karsi araclarin farlarini kesiyordu goz yormuyordu.
Yeni alacagim arabayada nasipse cektiririm yani. Ben yan camlar ve arka camda filmi sevmiyorum. Sadece on cam ve varsa sunroofa kesin cektiririm.
Her aldığım arabaya komple 3numara ön cam dahil film çektiririm. Ben hiç bir sıkıntısını görmedim. Benim için en büyük sıkıntı polis'ti adam karşıda duruyor arabanın içide siyah görüş açıcısı sıfır polis kollamaktan canım çıkıyordu. gerçi hala aynı şekildeyim :D
herhangi bir görüş problemim yok çok şükür,polis hertürlü sıkıntı ama yapıcak bişey yok ne yapalım :) bugün bi llumara uğramayı düşünüyorum en açık şekilde yapıcaz sanırım :) herkese yorumları icin tesekkürler.
Solargard kullanıyorum tüm camlarda. Dalgalanma yok, gece görüşü çok iyi, %99 UV filtre, %30 gibi de yansıtması var...
Merhaba Atakan Ben Dogukan ne kadar aynı yerde otursakta pek denk gelmıyoruz senınle...benım aracımın ön camında film var bakmak ıstersen aksam gelıp gorebılırsın...
Şöyle net açıklayayım bende. 3 sene oldu benim. Yanlar ve arkalar 2 numara, en ön cam 1 numara. 3 senedir bu şekilde geziyorum. 3 sene içerisinde 5-6 kez çevirmeye girdim. Cam filmine hiç dikkat edilmedi. Plaka'dan ceza yazıldı, egsoz'dan yazıldı ama cam filminden ceza yazılmadı. Gece çok yolculuk yaptım işim gereği. Çok karanlık yerlerde görüş hakkaten kısıtlanıyor. Ama şu güzelliği de var. Karşıdan gelen vatandaş uzunlarla da gelse sana etkisi olmuyor. Gündüzleri arabanın içi çok sıcak olmuyor. Artı olarak torpido, koltuk döşemeleri, arka pandizot gibi parçalar kolay kolay aşınmaya ve eskimeye maruz kalmıyor. Muayene'den de tek seferde geçmiştim. Cumartesi yine gireceğim muayenene bakalım ne olacak. Ama tek ve en büyük eksi olay polis gördüğünde acaba durdurur mu ceza yer miyim diye düşünüyorsun. :)