User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: TR ye motor getirme

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakalanma sansın var
    yurt dışından her türlü 2. el parca getirtebilirsin ama
    blok haric o iş riskli yakalanırsan yakalandın olur akrabama getirdim fln ayagına yatabilirsin
    yakalanmazsan keyfine bakarsın ama muanelere giremezsin motor u illa degiştirmen gerekir

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En kotu ihtimalle motoru ve kullandigin araci tasis ihalesinde gorebilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya benim arabam zaten isvicre plakali, isvicre arabasi.. Motoru turkiyede takip uzerindeki motorla beraber cikis yapicam... Tasis felan? Motor getiriyom diye arabaya l koymalarini gerektiren sey ne olabilirki?

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın motoruna yönelik esas unsur motor bloğundaki numaradır . bi kaç soru soracağım orjinal motoru söküp başka motormu koydun araca ? yada bagajda başka numaralı motor mu yada orjinal motor mu var ? türkiyede motorumu araca oturtacaksın ? biraz daha detaylı bilgi verirsen kafandaki proje hakkında , bizde daha da detaylı bilgi verir yardımcı olabilirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabamin uzerinde orjinal motoru var; burdan 2002 kasa sti den cikma komple motoru bagaja koydum, turkiyede takilacak... Uzerindeki motorda geri gelecek...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10u-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya benim arabam zaten isvicre plakali, isvicre arabasi.. Motoru turkiyede takip uzerindeki motorla beraber cikis yapicam... Tasis felan? Motor getiriyom diye arabaya l koymalarini gerektiren sey ne olabilirki?

Eger yakalanirsan direk kacakcilikla suclanirsin elinde evrak vs yoksa, gumrukteki adam anlamaz arabama takip cikicam , araba isvicre plakali desende yemez yani. Kacakcilikla suclandiginda da yurda sokmaya calistigin motora ve onu tasidigin araca el konulur. Belli bir sure sonra tasis te ihaleye cikar ve satilir. Durum bundan ibaret. Yakalanmazsan sorun yok istedigini yapabilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman şu durumlardan bahsedeyim , bulunduğun ülkedeki trafik kanunları vs hakkında bilgim yok fakat tr ye girişte farklı blok numaralı motoru gümrük memurları tespit ederse direk ne amaçla getirdiğini vs soracaklar senden gerekli belgeleri isticekler , aynı durumu çıkışta yaşayacaksın en iyi ihtimal girişte ve çıkışta senden şüphelenmeyip motor blok numaranı kontrol etmemeleri , aksi taktirde büyük sıkıntılar çıkar , girişte sıkıntı çıkarsa ve sen memuru inandıramazsan gümrük motor bloğuna gerekli işlemleri yaparlar ilerde de tasişten ihaleye çıkar , bana sorarsan esas çıkışta büyük sorun farklı motor numaralı araçla çıkış yapıyosun tespiti halinde ve ispat edememen halinde çalıntı araç sınıfına girebilir aracın ve üzerindeki motordan ümit kesebilirsin her şey gümrükteki memura kalmış inşallah bi sıkıntı yaşamazsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ismailozkan_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman şu durumlardan bahsedeyim , bulunduğun ülkedeki trafik kanunları vs hakkında bilgim yok fakat tr ye girişte farklı blok numaralı motoru gümrük memurları tespit ederse direk ne amaçla getirdiğini vs soracaklar senden gerekli belgeleri isticekler , aynı durumu çıkışta yaşayacaksın en iyi ihtimal girişte ve çıkışta senden şüphelenmeyip motor blok numaranı kontrol etmemeleri , aksi taktirde büyük sıkıntılar çıkar , girişte sıkıntı çıkarsa ve sen memuru inandıramazsan gümrük motor bloğuna gerekli işlemleri yaparlar ilerde de tasişten ihaleye çıkar , bana sorarsan esas çıkışta büyük sorun farklı motor numaralı araçla çıkış yapıyosun tespiti halinde ve ispat edememen halinde çalıntı araç sınıfına girebilir aracın ve üzerindeki motordan ümit kesebilirsin her şey gümrükteki memura kalmış inşallah bi sıkıntı yaşamazsın
    Yurda giriste motor bagajda olacak diyor arkadas , yakalanirsa ne olur peki ? Kanun ne diyor bu hususta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurda giriste motor bagajda olacak diyor arkadas , yakalanirsa ne olur peki ? Kanun ne diyor bu hususta
    http://www.verginet.net/dtt/1/5607sa...nunu_7302.aspx

kanun pek iyi şeyler söylemiyor , biraz inceleyip bi kaç arkadaşa danışmam da gerekir ama gümrük memurunda bitiyor her şeyy

düzelttim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkurler, degerli bilgiler icin... Simdi en acelesindnblogu ikiye ayirip krankimi, yag pompami alip getireyim... Sti bloklarini burda satarim artik... Degerli bilgileriniz genede cok tesekkur ederim

Subi-Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabanın deposuna yarım litre 10numara yağ koy araba biraz duman atsın daha ikna edici olur

mumin35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tak bi jammerr bak yolunaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    blogu komple parcaladim... blok haric stinin kalan parcalarini kendi motoruma adapte edicem insallah blok isvicrede kalsin.. isteyene postayla blok gönderirim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ismailozkan_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu - Verginet

kanun pek iyi şeyler söylemiyor , biraz inceleyip bi kaç arkadaşa danışmam da gerekir ama gümrük memurunda bitiyor her şeyy

düzelttim
    abımızın dedıgı gıbı gumruk memurlarında bıtıyo olay ama oda 1 sene oncesıne kadardı hadı 3 5 rusvetle alayını gecırıyodun bende kendı aracımla gırıp cıkıyorum valla utanmasalar koltukları delıp bakıcaklar ne var dıye degıl komple motor getırmeyı eksoz bıle zor getırdım korka korka buyuk cesaret usta sendekıde gercekten kacakcılık vs.. degıl motor elınde arac bıle kalmaz cok sıktılar usta gumruklerı 1 ay once gelırken 3 gumrugude denedım 3undede afedersın s... kaldı... sımdı rusvet degıl hıc bıısy fayda etmıyo aga ınsaalah sorunsuz sıkıntısız gecersın sınırdan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insallah bakalim problem yasamadan gecicem gumrukden... blok haric komple motor bagajda..)

bben yola cikiyorum! bundan sonra yazamicam, artik bursaya varinca tekrar bi ileti atarim! herkese iyi aksamlar, hayirli hafta sonlari! kalin saglicakla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10u-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insallah bakalim problem yasamadan gecicem gumrukden... blok haric komple motor bagajda..)

bben yola cikiyorum! bundan sonra yazamicam, artik bursaya varinca tekrar bi ileti atarim! herkese iyi aksamlar, hayirli hafta sonlari! kalin saglicakla
    hadı bakalım ustad hayırlı yolculuk.. ınsaalah sıkıntısız gelırsın

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlamadım motoru nıe orda taktırmıyosun turkıyede taktırıyosun olayı cozemedım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dorukky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlamadım motoru nıe orda taktırmıyosun turkıyede taktırıyosun olayı cozemedım
    araba tr de motor isviçrede

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işin özü: kaçakçılık terk
    komançero garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)