anam :D benim araba bu1 hafta önce satmıştım bunu görünce sasırdım bak şimdi..
motoru şanzumanı 90 binde
kasası 374 binde kadranda 374 bin yazıyor.düzgün araba.
Printable View
Honda Integra 1.8 1991 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 96004981
bu araç hakında bilgisi olan varmı? b20 diyo..aradım biraz konuştum..ruhsata işli değil..işletme şansımızda yok(faturası yok) pek bilgili bi arkadaş gibi gelmedi açıkçası.. işli olmaması sorun değil..bişey olursa beni ara diyo kendisi :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8026143/detay/
birde bunu sorayım..bilen çıkar belki..
kardeşim alttaki bizim araçtı detayı istersen pm lerim resimleride mevcut
Honda Integra 1.8 1991 Model 13.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 89674249
Arac cok sevdiğim bi abimin aracı, kasası olsun, içi olsun, yürürü olsun herşeyiyle 10 numara bi araba. Kendim de kullandım, maşallah gayet ciğerli, çoğu stock integra'ya taş çıkaracak bi araba. Kesinlikle tavsiye ederim.
Kayserideki Bej güzel araç tavsiye ederim mavi olandan uzak dur bence çok uğraşırsın...
isteyen olursa arkadaşımın integrası var kaportası motoru çok güzel,düzgün biraz içerisi emek istiyor düşünen pm atabilir burdanda ilanı koyabilirm
Facebook burda ben kullanıyorum teg'i, bu videoyu bulabildim sadece :D Si da öyle boş beleş bi si değil, o da ciğerli maşallah. Yol yoğunluğundan ve sürekli denk geldiğimiz jandarma dan dolayı erken bırakmak zorunda kaldım :D
Yav 1.4 lere kafa tutmayayla ne alakası var. İntegrayı herkes bilmiyor 1.6 mı 1.4 mü bu araç diyor. Adamda onu söylemek için hepsinden iyidir yürürü demiş. Gidipte 1.4 le denemedi yoksa. Bu forumdaki çıoğu kişidende çok Hondaya binmiştir. Arabayı biz aldık memur spec bir adamdan.Arabayı 2009 da mı ne Ankaradan getirmiş.Adama bas dediğimizde bile 4500 devirde vites atan bi adamdı. Biz İstanbulda Timur abi var ona bakmaya gittik arabaya hasta olduk temizliğine filan sonra o almıycam deyince hemen biz aldık. TEG almak isteyen varsa daha iyisi vardır belki ama gelip bu arabayı beğenmiycek adam yoktur.
Honda Integra 1.8 1991 Model 10.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 99773669
Bu araç için yorumlarınız ne olur ?
Honda Integra 1.8 1991 Model 6.250 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 98687092
arkadaşlar su araca dikkat edin ben baktım araca motor bir yerde araba bir yerde hatta blok degişicek denmiş komple motor gerekiyor durumu içler acısı :D
Honda Integra 1.8 1992 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 99811996
bilgisi olan varmıdır acaba?
teşekkürler..