sitedeki çoğu teg den orjinal duruyo...
Printable View
arabanın kapılarını nerden gördün ya ? :D
arabayı stocken kartaldan aldık,pazarlığında bizzat vardım.
tüm stickerları üstündeydi ,ardından komple itina ile söküldü ,yine ben mevcuttum işlemlerde, ve boyandı , orjinal boyası kötüydü, farları ben getirdim yurtdışından :)
ledli stoplarda bizim ürünümüz, cok farklıdır,kaliteli ledler kullanıldı ve led korumadevresi var içinde, orjinaline sadık kalındı, normalde parklarda az yanar, frene basınca arkadakinin gözünün ayarını kaydırabilir, yine koltuk kolçağı ve tampon e30 parkları bizim zamanımızdan kalma, lpg bizden sonra takıldı, hatta en son lpg ci dist. problemi ile uğraşıp kabloları karıştırmış, benim ustama geldi, biraz kafa yorduk çözdük gönderdik. :)
teşekür ederim yarın gidip bide kendim görim..olmadı gösterelim kısmetse alalım (:
hep önden ve arkadan fotoları var bir taneden yandan koysaymış keske..
dert edilecek bişey yok, düzgün araçtır , bakımları bile hala benim aracın motorunu yapan ustamdadır yanılmıyorsam. aklına bişey gelirse sorabilirsin araçla ilgili.
Gülsuyundaki mavi'yi yakından inceleme fırsatı bulduk, içi gerçekten çok temiz kaportasıda öyle, motoru nasıldır bilemem ama duruşu hoşuma gitti
Napcaksınız bu dandik arabaları :d:d:d
Honda Integra 1.8 1991 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 98623811
benım dedıgm arac buydu sanırım, karıstrdım.
diğer arac hakkında bılgım yok :D