mk 1 saxoya 45 yanak lastıklerledıp basıkken 14 bbs cok ufak kalırmı acaba uygulayan varmı arkadaşlar
ofsetli bişey takcaksanız eğer görüntü kötü olmaz 45 yanaktan fazla takmayın hem kavun lastik daha iyi olur bi ara bbs kavun lastik olayını çok araştırmıştım ama en az 7,5 8 ofset yapın zaten dip bascam demişiniz çok güzel durur ortasıda renkli olursa 14 küçük olması sizin için iddalı bi basıklık kazandırır küçük olmasını ofsetle kapatarak iyi bişey çıkar ortaya .
Örnek olarak bunlar 15 ama aynı ölçülerin 14 olması daha basık olması olur
my saxo on vw bbs splits, retrimmed and smoothed ass forsale 5k ono - Saxperience - Citroen Saxo Forum
My 175.9hp N/A Euro Satin Black Saxo! BBS wheels! Trax update - Page 12 - Saxperience - Citroen Saxo Forum
Keske 15 taksaydim dersin taktiksan sonra
15 dusundum lastık bulamadım cıkma o anlık bızde 14 lerı taktık aracı 2.5 cm akdar daha ındırırsem daha ıyı duru gıbı önde 14 45 yanak var arkadada suan 55 yanak var arkayıda 45 yapıcam ıyıce surungen olur evlat
![]()
ben dedim kötü olmaz diye olmuşta dediğiniz gibi az daha basın bide orta kısmı boyarsanız çok fena olur
körfezde gördüm arabayı çok dikkatimi çekti dalgalanmalar öyle böyle değil.. ben olsam ilk o işi hallederdim.. boya işçiliğiyle de halledilemez mi?
15 takmakda yarar var 14 küçük kalır taktıgına pişman olursun
Saxo vts'in orj jantları bbs den daha güzel olur bence. Bbs artık her araçta var
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)