Kusura bakma abi konfigüratörden bakıyorum bende dalgınlık orda da kampanyalı fiyatlar yok valla benim bile aklıma yattı şu an75lik almaktansa 95lik çok makuldur.Bu arada 3 kapıda 1.3 dizel satışları var mı abi sitede yok ama hani bir ihtimal?
Kusura bakma abi konfigüratörden bakıyorum bende dalgınlık orda da kampanyalı fiyatlar yok valla benim bile aklıma yattı şu an75lik almaktansa 95lik çok makuldur.Bu arada 3 kapıda 1.3 dizel satışları var mı abi sitede yok ama hani bir ihtimal?
psn: DAGHAN26
75'liğin alt devirleri daha canlı
95'in üst devirleri daha canlı
artık tek kapı dizel corsa getirmiyolar dimibi kaç tane getirdiler oda 45 falan sattılar diye biliyorum
Livestrong
aynen valla kardesim forumdan saolsun bilgisine güvendiğim bi abide 75liği önerdi bana.hani 95lik eminim daha iyidir ama 75lik yeter gibi geliyo bana ben gidip test etmeyi düşünüyorum.büyük bi ihtimal 75lik alicam 36.900 felan diylar hediyeleri felanda isterm olmadı pazarlık yaparım daha fazla.bende hangısnı aldiğimi yazarm senın araç alım zamanına daha varsabüyük bi ihtimal 75lik ama değişebilirde suan kafam 75liğe daha çok yattı belirgin bi özelliği yok 75lik 95 lik arası sonucta ikiside 190nm tork üretiyo ama serilik bakımından 95lik öndedir tabiki
burdaki yorumlara dayaanrak bu sonucu ortaya çıkardım yalnısım varsa düzeltin..
Bende 1.3 75 hp olan motoru kullanıyorum.Klima açınca araba ölü taklidi yapıyor
95 hp sıcak bakın derim![]()
ya şimdi şöylede bi gerçek var ben yine tercih yapmak zorunda kalsam 1.3 90 6 ileri alırdım![]()
Livestrong
hocam sen zaten 75 lik almayı kafana koymuşsun hayırlısı olsun diyelim.
yok be abi dun gökan abiyle konustuk ondan sonra 75liğe ısındım ama ikisini kullanan bi arkadaş aradaki çekişin farkı hissedilir derecede büyük olduğunu yada olmadığını hissediyor mu onu öğrenmek istiyorum yoksa 75lik alıcam diye bişey yok 75lik için gider 95lik alırımben biraz takıntılı adamımdır
![]()
Arkadaşlar birde arac genelde sabah 8 den aksam 5e 6 ya kadar güneş altında kalıcak işe götürmediğim günler.aklımda su mavisi var fakat görsellik tabiki onemli ama acaba hangi renk güneşte en az zararı alır böle bişey varmıdır? inşallah 1 haftaya kadar aracı alıcam.hatt bugunde gideblirim izin alabilirsem herkese teşekkürler
eski arabam gümüş gride clioya çok yakısıyodu yane modeline göre çok canlıydı ama corsaya yakısmıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)