Adanadan can ın Fr ne aldıysa aynısını alırsın o setup ile ama map sensörü 1,55 bar a kadar cont. izin verdiği için aynı setup bir cupra ile hiç bir zaman aynı güce sahip olmayacak.
Printable View
Adanadan can ın Fr ne aldıysa aynısını alırsın o setup ile ama map sensörü 1,55 bar a kadar cont. izin verdiği için aynı setup bir cupra ile hiç bir zaman aynı güce sahip olmayacak.
map sensöründen ziyade 1.5 bar üzerine çıkamıyor FR , ve staylance.
ama şöyle bir durum var. ecu ya cupra map'i atıldıktan sonra 1.5 bar üzerine çıkılabiliyor.
cupra dan alınan tüm güçleri alabilirsiniz. 1.5 bar üzerine çıkamamayı ecu müsade etmiyo map sensöründen ziyade. ama tabiki cupra mapi atılıp tekrar yazılımla bu iş çözülür..
unutmadan hatırlatayım. ortalıkta şehir efsaneleri geziyor cupra motor içi farklı krank, piston vs vs farklı diyenlere sadece şaşırıyorum.
hepsi aynı.... (FR, Staylance, Cupra)
Hacı ağzını öpem be valla helal olsun. Yazdıkların çok ama çok makbule geçti. Yani okadar muallak konu vardıki aklımızda hepsine çözüm getirdin. Yakın zamanda rahatsız ederim tekrar.
Bu arada bukadar güzel vag 2.0 varken ne die gittin 1.6thp lere bulaştın?
İzmirde 2 adet staylance var, biri 26 diğeri 28 tl lerde. Bu araçlar için bir proje düşünüyorum. İnşallah gerçekleştirebilirim.
map sensörünün 1,55 e kadar izin verdiğini biliyorum.Bu sorun zaten paket yazılımlarla ortaya çıktı.Custom map yapıldığında dediğin gibi map sensörü değişince hallediliyor.Motor içinin farklılığı konusu wikipediada bile yazan bir şey,senin o konudaki eminliğinin bilgi kaynağı nedir.Ayrıca bu vw ilk defa yaptığı bir şey değil,1.8t lerdede aynı durum söz konusuydu.Farklı sağlamlıkta kollar mevcuttu bazı motor kodlarında
kurtbil ve chare bilgiler için teşekkürler ;) tago abiye ve bana yardımcı oldunuz :D
staylance'lar 150'lik de mi oluyor :confused:
Belki bilen vardır yazayım dedim :) yarın istanbulda olacam
Connecting site...
aciliyeti vardir
sicil temiz anlaşılan :D
Araç hakkında bilgi verecek var mıdır?
Connecting Site...