çinlidir test serverdır
Printable View
son durum bi gün giremedim level 37 monk ile yola devam.Online olayı biraz tuhaf henüz pvp denemedim ama quest bolumunu bir kere bitirip resume game diyince bitirdikten sonra oyuna tekrar başlıyosunuz ama karakteriniz değişmeden aynı levelde aynı itemlerle 1. bolumden daha zorlu yaratıklara karşı bidaha bitiriyosunuz yani level 60oldugunuzda sanırım 3. kez oyunu bitirmiş falan olucaz.Tabi her seferinde zorluk artıyo ve daha iyi itemler düşüyor.Buarda quest leri party ile geçmek cidden keyifli.Benim gibi 2.kez 1. bölümden başlayanınız varsa pm ile battle.net hesap mailini yollasın ark ekliyim oyunda party ile devam ederiz.
Oyunu bende bitirdim ayrıca 2 gün önce .) Ama dediğim gibi level 32 idm bitirdigimde.Şimdi 32lv de 1. görevden bidaha başladım zorluk seviyesi arttı 2. ye bitiricez daha iyi itemler kazanıcaz bakalım..
diablo 3 de cdkey mey ne ararsanız satılır pm me :D haha
O cd den çıkan davet keyleri level sınırlı ve süreli diye biliyorum eğer sattıkların onlarsa .)
level 29 barbarım var bayağı güzel dizdim charı :=)
bilen varmıdır şuan istanbulda nerden alabilirim şurda var yada bizde var diyecek olan varmıdır acaba :D
quest ftw lvl 41 barbarian
inferno moduna kadar zaman geçirmeye devam
yetkililer inferno için tek yorum yapmışlar
You Will Die! :))))
Battle.net tam anlamıyla rezalet... Oyunun satışa sunulduğu günün akşamı Europe serverı 30-40 dakikalığına maintenance sebebiyle down oldu.. Dün yani pazar günü de gene aynı server 4-5 saat boyunca down idi..
12 sene üzerinde çalışılan bir oyun böyle rezaletler yaşatmamalı.. Ayrıca resmen blizzard'ın istediği zamanlarda oynayabiliyoruz, kendi istediğimiz zamanlarda oynayamıyoruz.. Komik..
level 51 monk. hell act 1 in sonlarına yaklaşıyorum. 1 tane legendary item düşürdüm. hell deki champ karakterler yerine nightmarede 3 tane diabloyu yan yana kesmeyi tercih ederim. harbi zor olmuş...
Arkadaşlar guest pass verebilecek varmıdır ? Oyunu deneyip almak istiyorum.PM atarsanız key i sevinirim. Teşekkürler.
level 52 monk olarak hell modunda oynamaya devam ediyorum ben de.
hell modu hakkaten baya zorlayıcı. paranın hepsi pot ve repair'e gidiyor.
Arkadaşlar oyunun içinden çıkan guest passlardan birini verebilcek yokmudur ya ? Denemek istiyorum bende :(
level 57 monk hell mode act II..213.5 108dex 52lv legendary fist weapon ve 321.3 148dex level 56 rare sword elimde damage +5k larda ve buna ragmen hell mode da act I den act II ye gecmem 4günümü aldı çabalarımız devam ediyor bakalım diabloya kadar gidebilicekmiyiz .P
Act II de oynayan varsa öm yollasın battle.net mail adresini ekliyim ark birlikte devam edelim gavurlarla olmuyo .)
Designer tank olarak oynayabilecek gear'in varsa ekleyelim senide friends listemize, bizim tank 10 gun offline olacak cunku.
2012 olmasına rağmen koleksiyoncu hala koleksiyoncu dur, diablo yu 1996 dan ve Warcraftı 1994 ten bu yana oynarım ve Blizzard tarafından bu iki oyun için satışa çıkan ne varsa aldım, kısacası digital copy bazılarına göre değil ve bazıları hard core sever, toplar, biriktirir, saklar, koleksiyonu için özel oda yapar ve en önemlisi, üstüne Bugatti EB 110 bile verecek olsalar, tek eliyle iter.
:Deli::Deli::Deli::Deli::Deli:
33$`a buldum bi tane, hala beklemede. yok boyle bisey ya
Level 34 barbarım.. 1 üst zorluk seviyesine yeni geçtim. İsteyen eklesin
EvrenOz#2115
keske almasaydim oyunu,
siradan bir oyun olmus, torchlight oyna daha iyi..
Hell Act 2 de lvl 54 monk...
[IMG]http://img191.imageshack.us/img191/7013/screenshot001pir.jpg[/.IMG]
BattleTag: DoriftoRX#2626 , isteyen eklesin...
Hell mode beni benden aldı bu böyleyse infernoyu tahmin edemiyorum yok boyle bi zorluk
Vakit canavarı.. Keşke olsa ona ayrılcak vaktim..
yaw başlıycam böyle hataya ben 60lv olduk şimdi "app crash" hatası yüzünden giremiyoruz oyuna dier single oyunlarda yapıyordu zaten de diabloda yapma bari ya diablo 3 crack bulsam halledicem oda yok bunun çözümü yokmu sıktı bu hata artık ya
Allah Belasını versin bu hackerların hiç bir yere girmediğim halde bu sabah hack yedim
gitti 3m lik itemim :(((((
elinde fazla guest pass i olan var mı arkadaşlar? çok yakın bir dostuma lazım.
Arkadaşlar 1-2 kere yazdım ama yeniden yazayım elinde guest pass ı olan varmı ? Oyunu denemek istiyorum ona göre alıcam çünkü.Lüften varsa verin :D
elinde quest cd key olan var mı? Bende kalmadı, 1 adet lazım
fiyat ne ??
pvp mi oynuyorsunuz
2 karakter arası item geçirebiliyor muyum, oluyor ise şayet nasıl?
level 60 witch doctor'um. Infernoda oynuyorum Arman#464
arkadaşlar oyun nasıl vereceğiniz parayı hakediyor mu ?
Caesar#2788
Dileyen eklesin. LVL 60 Inferno End Game Barbarian