arkadaşlar 2 gündür hesabım kitlendi yazıp şifremi değiştirmek zorunda bırakıyor sizdede varmı böyle bişey sadece kendi laptopum harici hiçbiyerde oturum açmadım
Printable View
arkadaşlar 2 gündür hesabım kitlendi yazıp şifremi değiştirmek zorunda bırakıyor sizdede varmı böyle bişey sadece kendi laptopum harici hiçbiyerde oturum açmadım
valla infernoda act2 ye geçenlere şimdiden helal olsun. Benim yaklaşık dps'im 30k. Armorum 3k.
İşin sırrı için kafa yormak lazım galiba
Inferno farm isteyen beni eklesin id mi vermiştim eski mesajlarda:)
Ekledim, farm yapalım biraz :)
benim monk ve wizard var level 60 ikisindede inferno dayım da bi türlü anlamıyorum bu farm falan nedir? hakikaten çok zor inferno bu arada
galiba beraber kasmak bi düzelteyim herkes idsini yazsın ekleyecem herkesi
HiLaz#2587
arkadaşlar oyun da inferno modunda ölürsek ne oluyor inferno moduna mı baştan başlıyoruz yoksa karakterimiz komple mi gidiyor ?
hayır aynı diğer modlarda gibi tekrar başlıyosunda tamir ücretleri acayip katlanıyo.
bu arada inferno act 2 de iyice şamaraoğlanına döndüm itemlerden anlayan biri yokmu hiç? deli oldum ne public te nede solo ilerleyemiyorum yanımdan elit geçse ölüyorum anlamadım :confused:
Infernoda zorlanana barbarlar var ise şu sıra moda bir build var.. Double tornado olarak geçiyor. Hiçbir elitten kaçmanız gerekmiyor aksine kalabalığın içine girince direk ölümsüz oluyorsunuz, enrage olsalar bile kesebiliyorsunuz. Tabii iyi kıyafetler ve can çeken silahlar gerekli.
monk için iyi bi kaynak varmı?
hani bakıyorum kimse yok bu aralar, inferno act 1 barb providence#2782
konunun ilk mesajına id ler yazılsada tek tek aramasak eklemek isteyen ordan birbirini eklese iyi olmazmı. yazmıştım tekrar yazayım HiLaz#2587
boşverin videoları canlı yayın açtım gelin izleyin:)
overim
Kimse yok kapadım: Kayıt=> http://www.twitch.tv/overim/b/326328477
RESET YOUR PASSWORD
Contact Customer Support
You have made too many unsuccessful attempts. In order to continue the password reset process, please contact Customer Support.
arkadaşlar hesabım kitlenmiş ne yapabilirim acaba durup dururken ?
battle net hesabına girmeye çalışırken de böyle diyor
Due to suspicious activity, this account has been locked. A message has been sent to this account’s email address containing details on how to resolve this issue. Visit http://eu.battle.net/account/locked.html for more information.