gidip geldiginiz yerler cok trafiksiz sanırım veya dur kalk yok yada arac manuel?
Printable View
benim 330 da genelde 10lt lerde ankarada...
bizdede var 2001 3.30 manuel şehiriçi karışık 11.5 13.0 arası...tam gaz gıdılse bıle 17 18 goremedım ben
Bende vardi touring 330xi cok guzel arabaydi pek masarfida olmadi bana ancak bi 16,17 litre yakiti vardi temizini bulursan kacirma derim keyifli arabalardir..
değişen olmadıktan sonra boyaya çok takılmamak lazım fiyatına bağlı olarak.. tr de yaşamıyo olsak çamurluk kapı gibi sökülüp takılabilen parçaları tamir yerine değiştirmeyi tercih ederim ben gerçi ama tr deyiz.. değişenli arabayı satmak çok sıkıntı.. araba da bence 32.000 civarına satılır şu piyasada.. geçen yaz beyaz 4 parça boyalı lpg li 320ci 36 istedi 34 verdik anlaşamadık ama adam sattı da istediği paraya.. ordan hesap et..
Yapmayın yahu 15 16, 330 un hakkı soylenıldıgı gıbı sehır ıcı 12-13tur max, karısık 10 yakar..
benım vectra 2.5 yuklu makıne max o kdr yakıodu, kullanmayı bılmek onemlı..
manuelı bakımlıysa guzel gıder.. otomatık bıraz zayıf ılk hızlanmalarda ama uzunu ıyı tabı..
benımde hayallerım arasında e46 330ci var. uzun zamandır takıp ettıgım ılanlar var arabalar satılmıyor pıyasası cok hızlı degıl. zaten 40 ın altına 330ci yok. 40 lık 330 dan da hayır gelmez.
ben cesaret edıp aladım sen alırsın ınsallah.