Tunay k acil bi iş bulman lazim :ddd
Printable View
Tunay k acil bi iş bulman lazim :ddd
tünay abi senden iphone war mı yaa bizim grup var işsizler diye admin alımı yapıcazda katılırmısın ? seni lider tayin etttik
TunayK ıcın baslı basına topıc acılsın paylasımlarını guncellesın kendı. Acaıp eglendırıo adam ya :D hahahaha
Bu çalışan haliki bunun :D
hahahah çok iyi ya :D
paylaşımlar devam etsin :D
abi iş yerinde gülmeye başladım müdür tip tip bakıyor...:D:D
tünayk reyiz....:D:D:D
>Yürü be :)
gunaydın ekip:) yorumlar için teşekkürler...bugün de çok işim var (yerseniz!!!) derslere devam ederız sanıyorum...beklemede kalın...
ibretlik paylaşım panpa :D
devamını bekliyorm,
şu crx konusunda vtec hikayesi fln yazmıştın o duruyomu ??
Rezerve edelim.
iyi ama bi yaprak seven kelebek değil :D
kaydet bunları bi yere mail at arşivlik paylaşım :)
takma dişle çorap süper:D
son 2002 senesindeki hikaye hangi araba ya ? :) pejo mu ? :D
okucam uygun ruh halimi arıyorum :)
bide 106 için falan yaz la:D
tünay reis helalsin ya yarıldım :D:D:D böyle yazıların varsa başka eksik etme bizden :D:D
tünay ilk hikaye efsane :))) digerlerini geceye sakladım
adam yaşayarak yazıyor bütün hikayelerini :D
techin olmazsa olmazı :D
typer ı bekliyorum merakla :)
abi vtec üzerine bişi yazar mısın :D
Yazılar süper:D
Tunay beni ise alsana :D
tünayK´isimli üyeden Alıntı
96 senesinin ilk aylarıydı gürültüler içinde doğdum...gemiye bindim birsürü arkadaşımla istikamet türkiyeymiş....gemiden indin herkes bana sunrofflu civic diyor...ilk kavram karmaşamı orada yaşamıştım...ilk 8 sene amcalar bindi bana sürekli bir takma diş kokuyordum,sağ tarafım ise naylon çorap...
daha sonra genç bir çocuk aldı beni her bindiğinde gırtlağıma basıyordu...sürekli arkadaşaları biniyorsu tepeme 6k e kadar yavaş yavaş sonra hızlı basıyorlardı...dümdüz yolda bir durup bir yavaşlıyordum(malmıydı bunlar???)...kolumu bacağımı değiştirdiler sesim bi garip çıkıyordu...
bir güm akşam yine bindi bana hissettim köti birşey olacağını once bir direğe vurdum sonra diğerine...akşam nemli soğuk bi yere götürdüler beni topladılar kolumu bacağımı...
bir gün başımda yaşları 20 25 olan 5 6 kişi vardı...sahibim çok temiz arika diyordu diğerleri götüme başıma bakıyordu sonra aldılar beni...ilk kez kendimi bu kadar değerli hissettim...
sonra onlarda aynı şeyleri yaptılar bana...bastılar bastılar vurdular...onlarda sattı...sonra yine sonra yine...benim bi yerlerim kırıldıkça daha da değerleniyordum...fotoğraflarım heryerdeydi,bana efsane diyorlardı...
bir gece otobanda bastı bastı bastı sonra frene bastı tutmadı!ve ben tamamen öldüm sanırım huzurluyum artık!