2012 modellerde düzeltildi diye bir efsane dolasiyor ama ne kadar doğru bilemiyorum
Printable View
2012 modellerde düzeltildi diye bir efsane dolasiyor ama ne kadar doğru bilemiyorum
türk milleti araştırmaz konuşur yorum yapar her türlü bilgi sahibi oldugu konuda da olmadıgı konudada
benimde ciddi merak ettiğim bi konudur bu aslında aynı makına oldugunu bıldıgımız ıbıza cuprayı biz uzun bı sure belkı bı 10 bın km kadar kullandık hıc yag eksıltmedı polo da bunu cok duyduk.
Burakcım imkanın varsa onu da al onu da al kardeşim sahip olmaya degerler :icon_tup:
2012 rocco kullaniyorum suan icin bisi yok.
İhsan kardeşim sen araştırdınmı peki? Bu forumda kaç defa vag grubu yağ eksiltme konusu konuşuldu diye? Neler önerilmiş okudunmu? 1 sayfa içine tam 10 adet mesaj yazdın onunda farkındamısın?
Günlük bindiğim 131 var yağ eksiltmeden kalmıyor yağı yakıyor yakıyor siz neyden bahsediyorsunuz :D :D
Ya aylardir yaziyorlar yag yakiyor vs diye motor degistirebnler var ilk defa okumus gprmusuz gibimi davranmamiz lazim
Başımızdan geçen olayı paylaştım ortada bişe warki milletde onaylıyor kafamdan bişe uydurmuyorum toplumuumz bilgi sahibi olsun ve araştırsın die konuyu açtım bundan önce açılmış bu konu war die açmıyımmı yani
Geçende bir arkadaşın ilanına yazmıştı arkadaş.Sanırım polo gti alıcak fiyatlar düşsün istiyor:)
Vag grubu almayın kötüdür,ben Jetta'mı satıcam kötü diye :p
peki başınızdan geçen olayla tüm 2011 gtilar için genellemeyi hangi araştırmalar sonucunda yaptın?? ya da arabasını satan her 10.000kmdeki aracın motor yağ yakma sorunundan sattığı genellemesine nereden ulaştın?? konu bilgilendirme konusu olduğu için soruyorum..
Volkswagen Polo 1.4 TSI GTI 2011 Model 43.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 61096958
sadece şu ilandaki ilan detayını okuyun
bu konu yine mi hortladı?
tam unutmustum polo gti 'i , aldıracaksınız bana :)
Bu polo GTI lar VTI ları deliyormuş yağ yakmalarıda helal sayılıyormuş benim bi arkadaşım var 2011 model GTI ı var hem yağ yakıyo hemde bütün VTIları delip geçiyor.
Bilgilendirme amaçlı yazılmış bir mesajdır.