şu konular sayesinde polo gti alıcam ya :D zaten hazır araçta var istediim renk insanı yoldan çıkarıyorsunuz hatırlatıp hatırlatıp :D hayır borcada girmek istemiyorum zorla alcaz bu gidişle haha :D
Printable View
şu konular sayesinde polo gti alıcam ya :D zaten hazır araçta var istediim renk insanı yoldan çıkarıyorsunuz hatırlatıp hatırlatıp :D hayır borcada girmek istemiyorum zorla alcaz bu gidişle haha :D
keşke arama yapılsaymış tüm gti konularında zaten bu durumu çok kişi anlattı. forumda en kötü 500 tane mesaj vardır bu konu ile ilgili tartışma olsun sohbet olsun.
hani gti ım olmadığı halde ben bile gtilar yağ yakıyor konularından sıkıldım.
benim arabam yüklü olmasına rağmen okadar yakmıyor. Bi de şöyle düşün, bende yakında arabamı satıcam (daha iyisini almak için), desemki bir gram yağ yakmıyor benim tamamen doğru söylediğimi nereden bileceksin?? Kullanım kitapçığını kontrol ettin mi bu arada adamın dediği kesin doğru mu??
evet daha öncede söylemiştim bu tamamen şans. kimse aracın kaporasını alıp al 5-10bin kullan yağ yakmazsa alırsın demeyeceğinden bu iş şans işi.
bence yakanların çoğuda çok basanlar. hacim düşük basınç fazla çok sıkıştırınca topspeed filan yaptıkca eksiltiyor gibi geliyor bana. tahmin benimki sadece tabi.
sitede 1550 tane konu açıldı bir sürü de mesaj var bununla alakalı o bu değilde e92 bmw de 8 silindir varmış :S herkesin bildiği bi konuyu sürüp sürüp ortaya keyiflenmek niye ?
aracın orjinal kitapçığında ilandaki gibi bir açıklama var evet ama daha fazla eksiltmesi kesinlikle kullanımla alakalı,bunu tahmin etmek icin dahi olmaya da gerenk yok, kaldiki benim gti henuz 1700 km de,taş çatlasın 100-150 gr eksiltmiştir bugun icinde uzun yol+top speed+dur-kalk-devir çevirme hepsi dahil..1.4 ufacık ve turbo beslemeli motordan bassediyoruz çok fazla sıkmaya gelmeyen bir araç kim ne derse desin diyer yürüyen araçlara nazaran daha hassas kullanılıp daha sık yağ kontrolü yapılmalı,keşke tüm araçların tek sorunu bul olsa...
Bu konular sayesinde fantezi yaptım arabama aşk ile bağlandım. Hararet 90'a ve Yağ sıcaklığı 85 derecelere geldiği anda Antipatinajı devreden çıkartıp gördüğüm her düzlükte psikolojime bağlı olarak gazlayan biriyim. 1 ila 5 dakika arasında stop etmeden önce beklerim. Haftalık roll'e çıkarım. Kısaca Atıma kırbacımı vururum. 11 Mayıs 2011'den beri 18.200 km yi devirdim. Ulan bir de sen eksilt diye ısrar ettim ama olmuyor. Yağ çubuğundan taşarcasına dolu her ölçtüğümde. Niye böyle anlamıyorum ki... Yağ eksiltenler de yağ uçuyor mu,yağ basıncı düşüp küsüp biryere mi saklanıyor,saklambaç mı oynuyor,yanıyor mu , sönüyor mu bir anlayamadım. Ama her kimin aracı yağdan yana sorun yaşıyorsa geçmiş olsun. En yakın yetkili servise başvurup incelemeye aldırsın...
kardesim sen hastamısn nesın benım ilanımı baltaladın şimdide burda sacma sapan konu acıosun sorununmu var senın nedır amacın
:D valla ben allah ne verdiyse gazlıyorum arabam 11binde yag yaktı hemen fazıla yazdım :D rahat ol normal dedi sıkıntı yok arabamda 2011 model ve yazılımlı yag yakma sorunum yok allah a şükür :) genelleme yapma o yüzden
vti piyasasını 40 a çıkarma çabası bence bu :D
Konuyu açan arkadaş yağ yakan tüm gti ların plakalarını buraya yazsın servisten sordurıyım ben ;) milletin işi gücü balta elde dolanıyorlar
ormana git arkadas baltanla
Kalkarsa anılarımız ne olacak :confused:
http://youtu.be/r0XQzqe5DK0
yağ yakan gtilarınız kelepir alınır :D
Yazıyor zaten
"Motordan motora farklılık gösterebilir ve motorun kullanım ömrü süresi içerisinde değişebilir "
Diye.. yani meali her motorun tüketimi çok farklı olabilir ,yağ yakıyorsa yakmamaya başlayabilir veya yakmıyorsa her an yakabilir diye
1 LT yağ 40 TL civarında 2000 Km de 1 LT yaksa km de 2 krş extra maliyet var demektir :D
1 gecede bazen 100 Tl lik yakıt harcadığımı oluyor bu durumda yaksa ne olacak yakmasa ne olacak diyebilirim şahsen..
İlk bakımdan sonra eksiltme meksiltme kalmıyor ortada. Bence yağ filtresi ve şu içindeki Gulf marka yağı aldıktan 1.000 km sonra değiştirmek en mantıklısı gibi geliyor. Şaka maka şimdi şakasını gırgırını yapıyoruz da sitedeki en eski polo gti'cı olduğumu farkettim... Herkese sorunsuz kullanımlar inşallah. :icon_tup:
Benim aracımda mazot yakıyor Türk halkı bilinçlensin artık!
Bilgilendirme amaçlı bir yazıdır.
yağ yakan araba saglıklı arabadır az yakar çok kaçar.
Evet, Polo GTI'ın yağ yaktığını öğrenmeyen bir siz kalmıştınız.
Bilgilendirme amaçlı yazılmış bir yazıdır.
Polo gtilar olmazsa yagcilar nasi para kazancak
Mus mus te encok yag yakan araba
İddaa ediyorum ki parasina gore 0 olarak en iyi arac gidis yakit vergi donanim
sıkıştırılan araba yağ yakar 1000 kmde 200 ml yağ yakma her araçta olan ( dizel dahil) normal bir durumdur. turbo araçlar ekstradan turboda yağlandığı için bu miktar biraz daha artabilir. gayet normal ve doğaldır. yağın amacı soğutmadır. eee bu yağ kaç derecedeki yüzeyleri soğutmaya çalışıyor bir duşünün isterseniz? 800+ derecelere ulaşan motor içi turbo milleri gibi yüzeylerden akıp giderken bir miktarını buhar olarak atıyor mecburen. malesef yağda buharlaşan bir madde varsa 800 + derecede buharlaşmayan bir malzeme onu koyalım motor içine.
Sonuç olarak sıkıştırılan araba dahada çok yağ buharlaştırır. ( yakıyor demek bu bağlamda doğru kelime olmaz ) Turbo araç sahipleri araçlarının yağını suyunu daha sık kontrol edecek , tırsmaya gerek yok
herkese keyifli sürüşler.
bakıyorumda ne kadar işsiz gucsuz dalgacı varsa burda girmeyeli bayagı degişmiş millet dalgasında
Ooowwww cooook ağirr
Tunayin bahsettigi atar kabilesinden galiba arkadas
Sen bence uzun bi sure daha gez gel.