:icon_tup: :icon_tup: imzalık valla :D
Printable View
İktidara tekrar hevesleniyor. Yoksa 6 milyon işsazı issinin issassız.
geitin polo gti sonucu herkez gorsun
İlanına yazdığım Fazıl T. nikli üyeye mesaj at buluşun çekin video görelim kim kime ne saplıyor :D
Bos konusmayın lafda deveye hendek atlatmak kolay icraat icraat neyse bakın dalganıza
Sen ancak bunun icinden gecersin :D
http://www.stokta.com/images/urunler/resim-487.jpg
Sorduk ne zamn 12 diye cevap verdin mi?
dalga denizde olur ok kib byeeee
Benim adım soyadım nick name benim şahsı kımlıgım millet gibi kolpa nick ler degil ben her zaman lafımın arkasındayım imzam da ismim soyismimdir
http://www.techturkey.com/forum/otom...ti-ekstra.html
buyur kardesım aracın sahıbı kendı yazmıs
3000 kmde servıste motor acılıp sekman degısıtıldı dıye?
Herkez istedigi sekilde istedigi arabaya binsin umrumda degil surda sohbet formunda bi konu acmısız millet nelerden bahsediyo bu konuda baskalarınında tecrubelirini dinlemek warken olay vtec piyasasına geliyor cekemeyenler turksat la baglansın
Teşekurler mertcan
Paylasımın için 3000 km de sekman atılmıs araca kanıtı
şu hondalara hastayım yaaa.abi sen bakma bu arkadaşlara.senin arabanın en son sürati kaç ?
bence sen geçersin
Cem özer arkadas kanıt ıstemişti kanıtıda arkadas atmıs gordugun gibi yasına göre baska yerlerin gelişmemiş galiba
biri şu arkadaşa segman atılmış VTI göstersin konu kapansın.
[QUOTE=ihsanozyer;5873299]Cem özer arkadas kanıt ıstemişti kanıtıda arkadas atmıs gordugun gibi yasına göre baska yerlerin gelişmemiş galiba[/QU
Hadi kaniti da bulduguna gore dukkani kapa
1998 model 2011 model 2011 model araca sekman mı atılır ????
Adam haklı beyler. Hadi biz gidelim. Işıkları kapatın
benim soru taklaya geldi.
Neyse herkeze hayırlı gunler kazasız belasız gunler
amin teşekkür ederiz.
Çok Güzel Mala Vuruyorum İstermisin Yavrum ;) Sizin Daha Araçlarınızın Sorunlarını Kabullenmiyorsunuz Bende Vardı Sattım 5 kuruşta etmeyen bir araç bana göre bu forumda herkez kendi fikirlerini paylaşır anlatabiliyormuyum sadece sana ve gti cılara ail bir konu veya forum sitesi deyil hatta adından belli techturkey burada konusulan konuların %70 inden fazla vtec ve honda üzerinedir bilmiyorsan bilgilendireyim
arkadaslar herkesin arabası kendine herkesin aracınada maşallah :cool:
allah kazadan beladan yag yakmasından korusun
rahat olun beyler :D:D:D:D:D
avatırının kişiligini bu kadar güzel yansıttıgı bi kişi daha yoktur heralde
burdaki beyler okadar rahat ki şok olursun genç.
mala vuran bizim taraf sen duvar tarafı oluyosun biraz daha dikkatli oku yazdıgımı :)
gti ların 10undan 8 inde var arkadasım o yüzden yapıcak bişi yok ama servislerin motorunu garanti kapsamından değiştirdiğini biliyorum bi servise başvurmanız gerekiyor veyahut en kısa zamanda vw gibi bi marka buna el atacaktır böyle kalacak değil ya,
şş yavaş yerler yaş ac karnına bu kadar gder iyi degl uyandırym.
amarok alan arkadaşım bayiden arabayı çıkardı 50km sonra motor gitti... tiguan alan başka bir tanıdığım motor problemi yaşadı servis ilk seferde rektefiye yaptı sonra yine gitti motor sandık motor koydular.... yurt dışından sıfır swgolf ile gelen dayım motorda ses şikayetiyle servise gittik araç garantili olduğu halde yurtdışı aracı olduğu için garanti kapsamına sokmadılar cebinden 9bin lira para harcadı bunlar benim yaşadıklarım bir vw kullanıcısı olarak bu araçların motorlarına hiç güvenim kalmadı vw alacak kişilere aman diyorum git dacıa al daha iyi :D