Emniyet şeridinde gidip polise yakalıp ceza kesmek için tüm tem otoyolunu kesip beni ceza kesmek için emniyet seridine çeken polisimizi kutluyorum büyük başarı :bravo::bravo:
Printable View
Emniyet şeridinde gidip polise yakalıp ceza kesmek için tüm tem otoyolunu kesip beni ceza kesmek için emniyet seridine çeken polisimizi kutluyorum büyük başarı :bravo::bravo:
o yol birde lodos aldığında gör sen. panelvanlar falan mecbur şerit değiştiriyo esinti gelince :D tepenin tam üstüne yapılmış. rüzgar gülü diksen aşırı hızdan yanar. bazen motorun kiri zifiri sökülsün diye bademli - terminal yapıyorum 160-180 bi rüzgar geliyo taklaya geldik sanıyom :D
Aynen katiliyorum sana mesela serhat ustanin ordaki donusu kapatmislar hemen ilerdeki donulmezden donuyorum bnde kim ugrasck ilerden :)ben emniyet seridine girmiyorum ama emniyet seridinede giren girsin ne hali varsa gorsun yeter ki gelip bnim onume kirmasin tekrar yola girmek icn baska birsey istemem bide en sevmedgim durum emniyet seridinin yarisini kesen tipler kardesim sanane adam emniyet seridinden gitsin ister ceza yer ister yemez belki sinavi var belki toplantisi var sen gidemiyorsan gidenede mani olma bu bir cozum degil :)
Emniyet seridine girdin diye tak diye kimsenin onune kirmana bagirmana gerek yok bir bosluk bulursan da yola girersn bu benim fikrim bnde kullanmiyorum hic kullanmadm desem yalan olur sinavima yetsmek icin mecbur girdgim bir gun oldu eger o sinava girmesem bn 25 milyar vermek zorunda kalicaktim demek istedgm insanlari kendi haline birakicaksn bilmm anlatabildimmi
bende dyorumki oyle bi olay yok eger emnıyet serıdnden sırf keyfnıne gdıyosan orayı ortalayan adamada nye ortalyosun dyemezsn. Adam ortalamssa anlakı senden once 10larcası gecms kımse durduk yere orayı ortalamaz.
Insanların kendi haline bırakalımdan zaten bu durumdayız. Cok acık ve net emnyet seridinin amacı. Umarm anlamstrsn
o emniyet şeridini gereksiz yere kullananlar, birgün gerçekten o emniyet şeridinde ambulans içinde veya kendi kullandığı aracının içinde ailesinden birini (kendisi için demiyorum bile; annesini, babasını, kardeşini, eşini, çocuğunu hangisini isterseniz) dakikaların saniyelerin bile çok önemli olduğu bir durumda en yakındaki hastaneye, direksiyon başında ağlayarak, "beni sakın bırakma" diyerek haykırarak, Allah'a hayatta kalmaları için yalvararak yetiştirmeye çalışırken, emniyet şeridinin kapalı olduğunu gördüğünde, bi daha bırak emniyet şeridine girmeyi o düz çizginin üstünden bile geçmezler...
aramızda emniyet şeridini kullanan olmadığını biliyorum ama etrafınızda varsa veya daha tecrübesiz bunları düşünemeyecek genç arkadaşlar var ise ne olur bu sahneyi hatırlayın ve anlatın...
Ben direkt sıkıştırıyorum. zaten hep sağ şeritteyim. Çok kişiyide yakalatmışımdır polise...
arkadaşlar yapmayın allah aşkına istanbulda emniyet şeridinden başka şerit yokki orayada girmezlerse yol kilit olur trafik hiç yürümez
emniyet şeridi trafık sıkısık olunca mıllet oraya gırsın dıye yapılmamıs kardesım.itfaiye ambulans polis vb aracların acil durumlarda gıdebılmesı ıcın yapılmıştır.Ciddi yazdıysan bu yazıyı birdaha dusun bence.düşünki ailenden biri rahatsızlandı ambulans gerekıyor trafık dolu oldugu ıcınde ambulans gec gelıyor.emnıyet serıdını kımse kullanmasa ambulans ordan gıder ve daha cabuk müdahele yapılır.Şimdi yaptıgın yorumun ne kadar anlamsız ve yanlış oldugunu anladınmı corcor kardesım:icon_tup:
o nasıl bir hastalık samet:Dhahaha
emniyet şeridine girmek hastalık artık.çünkü bahcesehire doğru giderken yol açık olmasına ragmen emniyet seridine girenler çok ve süratları da hiç az değil..ne diyelim Allah ıslah etsin..bir sey duymuştum japonya depreminde emniyet seritlerini kullanmamışlar japonlar ve bu yuzden ölmüş olanlar varmış..aradaki farkı zaten anlarsınız söylemeye gerek yok..
Acil durumlar dışında kullanılmasını pek hoş görmediğim bir şerit.( Süratli giderken fren yapmaktansa kısa süreli girip çıkabliyor o ayrı :=) ) Fakat ambulans lar ve itfaiyeler bu şeridi neden kullanmazlar anlamıyorum..
1 tane bankacı tipli zibidiyi az kalsın deviriyordum su kanalına çok az kalmıştı
adı üzerinde "emniyet" o yüzden arada emniyette olmak lazım :D
He bide makas atarken emniyet şeridine girenler var. :) komik.