ya ne 14 subatmıs ben hala kararsısmkı :S
Printable View
ya ne 14 subatmıs ben hala kararsısmkı :S
7. senemize 6 sabutta girdik arkadaslar yuh diyorlar biz inatla ewlenmioruz :D ama sanırım yolun sonu görünüyor düğünümüze bekleriz :D
anadolu yakasında nakkaştepe taş devrini tavsiye ederim güzel mekan ordayım zati akşam içimde bi şemsiye açıldı hissediyorum.:D:D:D
walla benim başım 6 sene oldu bağlı da daha yüzük nişan bişiy yok hala sevgili hanım eş koca bilmemne devam ediyor zaten işten güçtende ona zaman yok galiba benim evlenmem lazım yaw:D:D:D şimdi farkına vardım.
walla ben hediyemi aldım çok istediği bi mont vardı kaç zamandır. on u aldım bide yanına 1-2 bişiy daha fena patladı açıkcası
siz sap map iyisiniz walla 0 masraf yola devam :D:D:D
biz nereye eğileceğimizi şaşırıyoruz:D
14 Ocak'ta 4. yılımızı bitirdik biz, ama ben daha pek yanaşmıyorum son noktaya... Ata Demirer abimizin bu durumla ilişkili bir sözü var uygulayalım arkadaşlar: "Süleymaaaaaaannn.... YIKILMİCESSSSSSS.... YIKILMİCESSSSSSSSSSSSS.... Abi naaptın ya ? askfjaksf" :D
Ücünüze de masallah diyeyim o zaman, Allah bir yastıkta kocatsın :D
VTEC yavrum gitti chip parası desene ahaha :D
oo 4 yıl, 7 yıl falan.. Allah tamamına erdirsin.. :)
Ben 14 şubatta Nezleyim..:):o:p:D
abi 7 den sonra yıkılmaya baslıosun ugur :D Bak satıyoruz crxi 200sx le adam akıllı gezicem artık :D Ewi modifiye ederim artık neon falan :D ahsaushuasha
allah mutlu etsn
saolun güzel temenniler için.
yawuz abi chip parası gitti koniye zaten:D:D:D
Kalamış Marina'nın karşısında "Posh" diye bi restorana gittik. Şemsiye hala içimde. Geçmişler olsun tüm kutlıycaklara :D
Posh spec ahahaha :D
Gecmis olsun, bakalım daha ne semsiyeler acılacak gece boyunca :)
14şubat şemsiyeleri ahahah ticari günler bunlar gençlik kanmayın:D
posh güzeldir
sağolasın görkem:)
taş devrindeydim nakkaştepede anlatamam yani şemsiyenin kalitelisini gördük celal birsenmiydi iyisi neydi:D:D:D:D:D