techturkey saplar kulubu acalım bi forum bunada :D
Printable View
techturkey saplar kulubu acalım bi forum bunada :D
yaww 14 şubatta işim 8 de bitiyor 9 da kurtlar vadisi var evde kalalım desek kafaya çiçeği yeriz dışarı çıksak perşembe içemeyiz direk 15 olsada kutlasakk öfff.(hediye bölümünü hiç anlatmaya sanırım gerek yokk hediye seçene kadar....)ama sonuç olarak sevgi ve aşk bu HERŞEYE DEĞER
http://www.arkadaşlarsevgilinizinşol...makisterim.com :p kanka walla aslında herkes kız arkadasına sorsun yanında getırebıldgı kdr sevgılısı olmayan kız arkadaslarını getırsınler toplu tech bulusma gunu yapalım mılletı bas goz edelım :D
ewet sevaba geçmiş olunur aslında birde vosvos minübüs alalım pembe boyalı üzeri kalpli boğazda hoş bir gezinti kaynaşma açısından ama minübüse 97 oktan bile almak yokk eğer elinizi atarsanız hatun anlar bu manyak araba hastasııı :hahaha:
tamam biz bir yansite daha kuralarım www.saptech.com burdada sorunlarımızı konuşalım neden sap sınız neden kızlar sanayiden kaçar ahahahaha sonra organizasyonlar da gürsel in dediği gibi herkez erkek arkadaşı olmayan kız arkadaşlarını getirir :):):):)
ana persembeyemı gelıo ztn yatar o iş dizi varken babamı tanımam:):)
şu vadi ve araba yüzünden az kızla takışmadım:):)
ztn ne önemı var böle gunlerın sırf zorunluluk olduğu ıcın yapıosun bazı seylerı.. bi kaç kız arkım böle demişti onun ıcın fazla sallamamaya başladım:)
heee sulhi hatunlarda öyle diyo zaten aşkım alsın fasıl eşliğinde kurtlar izlesin valla ben motorun patlamasından daha fazla hatundan korkuyorum kardeşim çünkü aranı parayla düzeltemiyosun bu konuda :o
Haydaaaa 14 şubat Perşembeyemi geliyordu. Eeee Kurtlar Vadisi. :S:S:S Bişiler düşünmemiz lazım. Yılbaşındaki gibi terör olayları olur çıkmayalım mı desek.
sabah 1. kız arkimle bulusup onla kutlıcam öglen 2. ile akşam 3. ile gece yarısı 4. ile sabaha karşı 5. ile kutlıyacagım cok yorgun ve hararetli bi gün beni beklio
aehehe bende 3 hafta oldu 130 la giderken vitesi N ye aldı.biraz kavga cıktı.darıldı.
bune bee senle kanka olmak lazım:D
yürü be sercan övünüyoruz olm senle gururumuzsun kardeşimizsin
sticker yapıstıralım techturkey reklam olsun:D
Mesela Yani
ahaha nası yutturdum ahaha
lan bizde sevinmiştik aramızdan birisi çıktı die ahahhahaha hepimiz sapız tamam susun
ben sap degilim olm ogun butik okuldayım bi derste en az 5 tane kız oluyo ahah rahat ol :) Isteyen gelsin İtina ile ingilizce ögretilir ahaha
bu arada sınıf 7 kisilik ahah
olm bi derste 5 kız olcak ama çıkışta 10 erkek olucak onu napcan :):)