Doğatepe yada pruva hisar pruva özellikle 10 numara tavsiye ederim.
Printable View
14 şubat ta diger günler gibi milleti soyma günü :D
o yüzden biz karar verdik hanımla kutlamıyoz. dogum günü iyi oluyor ama :) pasta yemek alkol derecesi 45 aşmayan menba suları v.b. :D
14 şubat avcı mode on:D
kurtları ızlerım sonra deposunu doldururum sole cıkarız mıs gıbı bı hawa alır gerı gelırız ewımıze :D:D
PAra vermeye üşendim güzel bir şiir yazdım.
kusura bakmayın arkadaslar herkezin tersine ben bu aralr cok yoğunum :D
yarın kıs arkadasımla görüşcem ( kıs arkadasım o gun cıkamaz ailevi nedenlerden ) 14 subatta baska bir kısa sözüm var. cuma gunu baskasına sözum var bide sonraki hafta bi dier hatunla yazlığa gitcez orda mumlu gullu bir 14 subat kutlıcam :D ayrietten kurtlar vadisindende eksik kalmıcam :D en fazla ilk dk lar
cekırge 1 sıcrar 2 sıcrar 3uncude bomba olur dıkkat et yalnız 5kıza hedıye almak zordur hahahaa
hahahaaaaa memati spec benden orendi oda
Valla tek aşkım , hatta ona istanbuldan yeni alt takım aldıııım hediye edicem 14'ündeehttp://www.msntr.com/ifadeler/Mazes-...0In%20love.gif
http://img16.glitterfy.com/43/glitterfy145456367D37.gif
hakkaten herkesıns evgılısı araba:)yokmu bı sap olmayan:)
hahaha cok iyiydi tünayK
feleğim döndü 1haftadır ne alcam ne etçem derdine herşey tamam bu gün ama beynim durmak üzere :D
sorma felaket nevrim döndü ya :( aceleye geldi 2.hediye yoksa beraber gitçektik bakmaya
Layt mısın kaan , hediye falan?? Murro yetiş buraya bak kaanı kaybettik :D
sanırım benim durumum sizden daha kötü ne hatunla gezmeye gitmek ne de evde vadi bakmak 2si de olmayacak perşembe günü kız istemeye gitcem :o
bende sapım o gün xD binicem fıstığa alıcam 5 tane biramı vurucam kırbacı bi aşşağı bi yukarı koparım artık
alfama benzin alıcam:D 97 oktan bayılıor:D
nerden çıktı bu 14 şubat icat edenin de çıkaranın da taaaa .....
ben sap degilim ama bunları okudukca ve yasadıkca sap olsaydım diye geliyor icimden :D 14 subat sevgililer gunu 16 subat dogum günü =) 22 subat yıl dönümü :D ben ne yicem :D akıl verin bana sevgililer günü hediyesi tamam dogum gününe napcaz :D
walla 14 subat hedıyemı halettmm ustune bıde leman samı dınlemeye goturuoomm ohhh benden keyıflısııı yokkk