bazi sürücü arkadaşlar da e5 'de üst gecitlerin altinda 4'lüleri yakmış park halinde bekleyerek arkadaki araçların yolunu kapatmıştı:)
Printable View
bazi sürücü arkadaşlar da e5 'de üst gecitlerin altinda 4'lüleri yakmış park halinde bekleyerek arkadaki araçların yolunu kapatmıştı:)
Dolu felan görmedüm ama Ramiden Seyrantepe'ye otobandan 45 dk da. Seyrantepe'den Ramiye mecburiyetten E5 üzerinden 4 saatte geldim. Toplam 5 buçuk saat araba sürdüm. Sinirlerim gerildi. Belki dolu yağdı ben farketmedim sinirden.
11.30da angaradan cıkan otobus 21:00 da alibeyköye geldi :) buda başka bi mevzu siz hesap edin trafiği :D
dolu değilde bulgurluda bir yagmur vardı saat 6 gibi arabayı sürükleyıp götürcek sandım aksam 11 gibi döndüm pendige sanki yagmur hiç yagmamıs heryer kupkuru enteresan bi sehirde yasıyoruz
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
bu bugün yalovada transporter ın başına gelen
Çok kötü olmuş bursaya gelirmi yav.
garip bir hava var bi çiseliyor , sonra hiç yağmamış gibi kuruyor bir ara deli gibi yağıyor 3-4 saat sonra yine hiç yağmamış gibi.
gece yağmaz inş ..
hasanpaşada kıyamet koptu bugün garajı su bastı akla karayı seçtik valla :D
Körfeze yakın yerlerde ilk defa olan birşey değil. Daha önce körfezde gümrükte Citroen in getirdiği 4-5 arabanın tavan koltuk ve tabanını delecek büyüklükte dolu yağdığını biliyorum. Meteor gibiydi. Tabi hava basıncıyla da alakalı.
şuan günlük güneşlik
Arkadaşın araba resmen yumruklanmış gibi oldu,kocaelinden geçerken.bir sürü masraf çıktı :s olay kötü resmen afet