Ne mutlu TÜRKÜM diyene!
İmkanı olanlar saat 15.00 teki yürüyüşe katılmalı arkadaşlar.
Printable View
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!
İmkanı olanlar saat 15.00 teki yürüyüşe katılmalı arkadaşlar.
Dün haberlerde vatandaşa soruyorlar 19 Mayıs nedir diye..
Ne olduğunu bilmeyen
23 Nisanla karıştıran
Haberim yok diyen
Cumhuriyet ilanı sanan
Sokaktaki agacın kopmuş bir dalı olan odundan farksız oksijen tüketen organizmalar..
Kim ise bize geçmişimizi, Atamızı, Cumhuriyetimizi, Kurtuluş savaşımızı unutturmak isteyen son derece başarılı olmuş.. Varlığının sebebini unutan milletler yokolmaya mahkumdur.. Unutturan her kim ise -ki, kim olduğu çok net belli- ellerine sağlık..
Ne mutlu Türküm Diyene Nice 19 Mayıslara
Türk milletinin bayramı kutlu olsun!
!9 mayıs Atatürk'ümüzü anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun:))
herkesin 19 mayıs atatürk'ü anma ve spor bayramı kutlu olsun arkadaslar
herkesin bayramı kutlu olsun Okuldaki törenden yeni geldim bende okula ev arası en uzak öğrencilerden biri olduğum halde ben oradaydım ve toplasan 100 öğrenci yoktu
19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramimiz Kutlu Olsun
Abi şöyle bir durum var ki eminim seninde bildiğin gibi malesef bize geçmişimizi unutturmaya çalışanların aslında pek de çalışmasına gerek kalmıyor.Öyle olmuşuz ki biz zaten kendi kendimize unutuyoruz.Eskiden küçükler siyaset konuşsa ''Sus bakiym sen daha küçüksün'' derlerdi,artık üniversite öğrencilerinin dahi durumdan haberi yok.Benim de içinde bulunduğum jenerasyon,hatta artık eskilere sıçramış durumda,sadece kınıyoruz.Şehit oluyor kınıyoruz,benzin zammını kınıyoruz,sadece kınıyoruz...eskiden caddelerde,sokaklarda kınanırmış,biz onunda kolayını bulmuşuz nette,forumlarda kınıyoruz 3 gün sonra da sanki hiç olmamış gibi devam ediyoruz.Ciddi garip bir toplumuz,çok rahatız ya.
Kimsenin sesi çıkmıyor bahanesini üretmeyin.İşte bu halkımız geçmişte ve bugünde yaşadıklarının hesaplarını sormak ve çürümeye yüz tutulmuş bir zihniyete son vermek için son aşamalara geldiğini ithaat etmek isterim.Kimseye karşı saldırıcı tahrik edici bir şey yazmıyorum.
Herkesin Gençlik ve Spor bayramı kutlu olsun
Bu sevda bitmez ! Nice bayramlara
Ne mutlu Turkum diyene !
Atam izindeyiz.