Ben de ZEN den aldım. fiyat farkı çok çok fazla değil ama gerçekten de fark var.. Ben biraz sertifikasına ve markasına kandım. Pişman değilim en azından markalı olmuş oldu :) Ama aynı fiyata biraz daha büyüğünü alabilirmişim..
Printable View
Ben de ZEN den aldım. fiyat farkı çok çok fazla değil ama gerçekten de fark var.. Ben biraz sertifikasına ve markasına kandım. Pişman değilim en azından markalı olmuş oldu :) Ama aynı fiyata biraz daha büyüğünü alabilirmişim..
firmaların hepsi marka satmayabiliyor atıyorum mesela zen başka bir üreticiden alıp satabiliyor sertifikada yazar kimin ürünü olduğu, başka bir konuda uluslar arası sertifika eğer büyük taş alıyorsanız mutlaka bu sertifikayı alın ben şahsen 0.20ct taşa dahi veriyorum
Zende tanıdık kaldı mı
arkadaşlar neden sadece zen kapalıçarşıda tanıdığınız yokmu hiç aynı ürünü %20-%50 arasında ucuza alabilirsiniz bunu söylememin sebbi babamn kapalıçarşıda olması sürekli tanıdık vs gelir fiyat farklarını görünce şaşırırlar
Açıkcası ben imkanı yok kalkıp oralara gitmem, üretici arkadaşlar sağolsun gerektiğinde getiriyor ama evin dibinde varken kolayına halletmek daha mantıklı en azından zende değişim vs hallediliyor.
Benim mesleğim ve uzmanlık alanım pırlanta.. Bilmediğiniz herşeyi sorabilirsiniz.
uygun fiyata pırlanta almak isteyenler bana ulaşsın :)
Model ve link gondein bende fiyat veririm altın pırlanta farkta etmez model ve işçilik önemli
Ghibli nickli Bülent abiye ulaşın yardımcı olur kesinlikle..
Yuzukle alakali yardimci olabilirim. Zen e yuzzuklerin bi kismini calistigim fabrika yapiyor. Bizim modellerimiz olabilir :)