Ben de ZEN den aldım. fiyat farkı çok çok fazla değil ama gerçekten de fark var.. Ben biraz sertifikasına ve markasına kandım. Pişman değilim en azından markalı olmuş olduAma aynı fiyata biraz daha büyüğünü alabilirmişim..
Ben de ZEN den aldım. fiyat farkı çok çok fazla değil ama gerçekten de fark var.. Ben biraz sertifikasına ve markasına kandım. Pişman değilim en azından markalı olmuş olduAma aynı fiyata biraz daha büyüğünü alabilirmişim..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
firmaların hepsi marka satmayabiliyor atıyorum mesela zen başka bir üreticiden alıp satabiliyor sertifikada yazar kimin ürünü olduğu, başka bir konuda uluslar arası sertifika eğer büyük taş alıyorsanız mutlaka bu sertifikayı alın ben şahsen 0.20ct taşa dahi veriyorum
arkadaşlar neden sadece zen kapalıçarşıda tanıdığınız yokmu hiç aynı ürünü %20-%50 arasında ucuza alabilirsiniz bunu söylememin sebbi babamn kapalıçarşıda olması sürekli tanıdık vs gelir fiyat farklarını görünce şaşırırlar
Açıkcası ben imkanı yok kalkıp oralara gitmem, üretici arkadaşlar sağolsun gerektiğinde getiriyor ama evin dibinde varken kolayına halletmek daha mantıklı en azından zende değişim vs hallediliyor.
Benim mesleğim ve uzmanlık alanım pırlanta.. Bilmediğiniz herşeyi sorabilirsiniz.
Yuzukle alakali yardimci olabilirim. Zen e yuzzuklerin bi kismini calistigim fabrika yapiyor. Bizim modellerimiz olabilir![]()
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)