kimse şanzımanın dandikliğinden , insana sinir krizi geçirtmesinden bahsetmemiş :)
Printable View
kimse şanzımanın dandikliğinden , insana sinir krizi geçirtmesinden bahsetmemiş :)
mmt şanzıman sorunlu olduğunu biliyorum ama alacak olan manuel alacakmış zaten.Gaz pedalı arızası olduğunda Toyota hemen sorunu gidermek için bişeler yaptı ki Toyota'dan bahsediyoruz müşteri memnuniyetine önem veren bi firma.
2000 model vvti larda da yağ yakma sorunu vardı o zamanda Toyota yarım blok uygulaması yapmıştı arızalı olan araçlara ücretsiz.
Dizel aurisi bizde düşünüyoruz,konun takipçisiyim.
Ae101 den sonra dizel Auris nasıl olur serilik bakımından chiple Ae101 seriliğini yakalayabilirmiyim?
2012 modele bile yazilim yapabiliriz, herhangi bir sorun yok.
Gecen sene nisanda sifir geldi bizim sirkete sedan corollalar. Yag yakma sorunu vardi, vakum pompasindan kaynakliymis, pompa degisti yag sorunu bitti.
35000 km yaptim, tik demedi benim corolla. 30000 km de yazilimli olarak gazladim.
Butcene uyuyorsa al gec git Hakan abi. Q4 den sonra sana ozel ucak gibi konforlu gelecektir emin ol...
Bu site yardımcı olur diye düşünüyorum baya şikayet var...
|__HAKKIMIZI ARIYORUZ ___>
2009/2012 arasında çıkan eu5 normlu 6 ileri dizellerde yağ eksiltme sıkıntısı olabiliyor 2012 modellerde giderildi bu olay abi.
auris in iç mekanı corolladan daha kaliteli şuanda plastik kalitesi olarak ciddi anlamda. 6 ileriler daha ekonomik bizdekilere göre 0.5 lt kadar daha az yakıyor ki ben top speed giderken (200 civarı sabit) 10 lt görüyorum ortalama.. yedek parçası kullanımı gidişi üzmez bir çok kişiyi..
6mt olanlarda bosch edc17 ecu var , tricore islemcili. Yazilim yapilacagi zaman boot mode denilen bir islem ile ecu nun icinde bir noktaya kablo baglanarak yazilim yapiliyor.
Ayrica 6mt olanlarin turbolari da 5mt olanlara gore buyuk.
Dumansiz, sorunsuz olarak 115-120 hp arasi almak mumkun...
Lamba vs. yakma sorunu da olmaz. Ben ecufast bayisi olmadan once ecufastte yaptirmistim 1 sene once, dedigim gibi 30000 km boyunca en ufak bir problemle karsilasmadim...
2008 d4d corollaya biniyoruz. yağ yakma vs bi sorun yaşamadık hiç. 46k da araç. taş gibi maşallah :) 1.3 auris alalım diyor baba. karar veremedim bende.
bu mmt şanzıman civic hb deki i-shiftle aynı mantıkta değilmi ?
3 yıl i-shift kullandık 1.8 civic hemde yapılmaması gereken en varsa yapmışımdır hiç sorun yaşamadım oylede satıldı arac
acaba bu soruların çoğu kullanıcıların şanzımanı tanımamasından kaynaklı olabilirmi ?
2007 1.4 D4D kullanıyorum Allaha şükür daha başıma bişey gelmedi.Araçta yağ eksitme sorunuda yok. Araç 94.000 km de. Debriyajı en fazla 6000 km daha yapar ilk debriyajı 100.000 de değişecek tani. Servis fiyatı 913 lira. Başkada sizlere yardımcı olacak bişey yok aklımda. İçin çok geniş heleki s2000 den sonra. Tek eksiği hatta en büyük eksiği kol dayaması olmayışıdır heralde. Bu arada araç elagance modeli yani dolu olan ama kol dayama yok malesef...
Yiğit hiç öyle bi işe girişmeyin derim, 2013 Şubatta yeni kasa geliyor niyet varsa da bekleyin derim :icon_tup:
GT1444V bendeki (5mt), GT1241VKZ (6mt) uzantılı olması lazım abi, daha büyük olmaması lazım? Bulamadım şimdi chart vardı ama..
Aynen öyle şanzıman tanımamaktan kaynaklı sorun yaşayanlar, geri kaçırma vs gibi.. Sürekli D konumunda tutup baskıyı ısıtınca kaçırması kadar doğal birşey daha yok tabi ki :)
Müsait zamanda http://www.techturkey.com/forum/gene...ites-sesi.html buraya bakabilir misiniz?
Araci alali daha 4 ay oldu 8bin kusur kilometrede..Performans beklentiniz yoksa çok güzel bir Arac , ici geniş ferah ve rahat..bagaj aile için sorunlu..ben tek basıma dolduruyorum..Yakıt hiç umursamadan sehir ici dısı karışık 5.5 kopru trafiğide dahil..yağ eksiltme henüz soz konusu değil ama aynı motora sahip 2011 model corollasi olan tanıdığımda var , 100bin kmye geldi henüz sorun yok..Memnunmuyum,evet :)