geçmiş olsun
Printable View
geçmiş olsun
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Emre Abimize :(
Gecmis olsun acil sifalar dilerim
Geçmiş olsun...
Geçmiş olsun Allah şifa versin ..
Allah acil şifalar versin inşallah kısa zamanda atlatır..
Allah acil şifa verir inşallah bir an önce sağlığına kavuşur
Çok geçmiş olsun :(
geçmiş olsun, Allah şifa versin
geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Geçmiş olsun, umarım çarptığı araçtakilerde de bir şey yoktur. En çok korktuğum şeydir başkasına zarar vermek..
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin .
Allah(c.c) acil şifa versin, üzücü bi durum.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
Ciddi birşeyi yoktur umarım yazılanlara göre sadece diz kapağına platin takılmış.. Umarım çok çabuk eski sağlığına kavuşur.. Şahsen tanımam fakat kazanın ne kadar kötü birşey olduğunu kendimden biliyorum. Umarım kısa sürede sağlığına kavuşur. Tekrar geçmiş olsun..
geçmiş olsun..
Acil şifalar..Geçmiş olsun..
çok çok geçmiş olsun bir an önce sağlıklarına kavuşmaları dileğiyle o araçtan sağsalim çıkmaları mucize Allah 2 sinide ailelerine bağışlamış...
büyük geçmiş olsun görünce inanamadım, Allah yardımcısı olsun emrenin..
geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle..
cok gecmıs olsun
geçmiş olsun ALLAH acil şifa versin...
çok gecmıs olsun allah bolbol sifalar versin
Gecmıs olsun kardesıme durumu daha ıyı olcak gun gectıkce.Allah herkesı kazadan beladan korusun
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
gcms olsun emreye
geçmiş olsun abimize umarım en kısa sürede iyişelir :(
Geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm kötü niyetli bir insan değildi Allah acil şifalar versin
çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda eski durumuna döner.
Lk ile yapilmamis kaza baska arac ile olmus , o aractan sag cikmalari mucize bariyer arabanin ortasindan girip arkadan cikmis .. Emre hastanede dinlenmede en kisa zamanda toplucak Kendini insallah
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin en yakın zamanda aramıza döner inşallah :(
daha bugun duydum cok uzuldum acıl sıfalar abıme cok cok gecmıs olsun...
geçmiş olsun Allah acil şifa versn..
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin..
Cok gecmis olsun.
Bugun gittik ama hastane cok kalabalikti giremedik bizden sadece Livestrong girdi. Kardesiyle konustuk goZunun onunde olmus olay cok uzucu o aractan cikmalarini Allah'a borclular.. Insallah iyilesicek kendisi.. Gtmek isteyenler icin capa tip fakultesi acildeler.
Bende bugün telefon ile görüştüm Melih ile tam ameliyata giricekti. Allah'ım korudu...
Tekrardan geçmiş olsun diyorum. Allah'ım acil şifalar versin.
Allah Acil şifalar versin çok büyük geçmiş olsun ...