Ofisim e5'e bakıyor, durum hala aynı gıdım gıdım ilerliyor araçlar.
Kuyruğun sonu Trafik Kontrol Merkezine göre Bakırköyde malesef.
Ofisim e5'e bakıyor, durum hala aynı gıdım gıdım ilerliyor araçlar.
Kuyruğun sonu Trafik Kontrol Merkezine göre Bakırköyde malesef.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
5den sonra rekor kırılablr unkapanı cvarnda olanlarda bence dkkatlı olsunlar ınsanlara o tarafa kacıyodur
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Benim merak ettigim bi kisim var, Halicin onundeki insanlar ne yapicaklar ? Yol kapali donus imkansiz, sadece sagdan Halicioglu yanilmiyosam sapagi var orayi da gecen adam orda mi kalicak ? (M.koy-Merter istikameti)
Hayır köprünün sadece orta kısmı kapalı. Gelen 5 şerit dolusu araba sağ kanat'a yönlendiriliyor. Bu yönlendirme sebebiyle şişmiş durumda.
Haliç sebebiyle alternatif yolları deneyenler sebebiyle Merter - Otogar istikameti ve devamındaki TEM bağlantısıda mantara bağladı.
Allah mesaiden çıkıp trafiğe gireceklere sabır versin.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Anladim abi sagol, surekli Yenikoy-Atakoy yaparim Istanbuldayken heran trafik olurdu, simdi dusunemiyorum bile ne olucagini yazik millete.
saat akşam 5 ten sonra mesai bitimiyle trafik doruk noktasına çıkacaktır muhtemelen.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Sabah trafiğe açılacakmış köprü. Tv den gördüğüm kadarıyla kot farkı olan kısma asfalt ile yama yaptıkları idi.
b.evlerden cevizlibağ kadar e-5 i kullanmam lazım oralarda trafik açısından pek sıkıntı yoktur heralde ?
Livestrong
tertemiz kaldırımları kazıp kaldırım yeniliceklerine su yollara artık bi göz atsalar hiçte fena olmucak hani
köprü açılmış bilginiz olsun
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Başakşehir'den Üsküdar'a geçeceğim birazdan..
Guiness'e baş vurdum noter eşliğinde geçeceğiz bir rekor gelebilir![]()
İbb den bakinca e5 normale donmus gibi kopru trafigi var sadece ama sahil pert![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
beyler metrobusle gectm smdı yol bombos blgnze kopru aclms okmeydanı ıstkametnde ters yonde kaza var koprunun sol tarafı kullanmayn
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ben bugün karaköyü erken terk ettim ..evdeyim..![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Dikkat ettinizmi son zamanlarda İstanbulda normal trafık yogunlugunu bırakın direk komple sistem çöker gibi şehirin %50 si iptal oluyor
Yağmur yağar iptal kar yağar iptal köprü ayagı çıkar iptal bakan gelir iptal. Valla çok zor istanbulda yaşamak...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)