bu arada yuhhh gördünüzmü haliçte boşluğa asfalt atmışlar yol uyamamışlar direk devam![]()
japon mühendis bulmuşlar oda 2 tane parça istemiş onunla güçlendiriceklermiş o zamana kadar asfatl aynı işi görür diye asfalt amışlar![]()
Offff rezalet...
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
o köprü bugün ömrümü yedi benim adapazarından geldik istanbula bilmiyoruzki köprüde böyle bişey var.adapazarına git gel işleri hallet 8 saat falan sürdü işleri halletmem süremiz 35-40 dakka
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
beyler bu geceden itibaren çalışmaların istikameti değişiyor,
edirnekapı - okmeydanı istikametinde başlıyor çalışma, okmeydanı - edirnekapı sabah 7 den sonra açılıyor!
bulamadım bir yerde buna dair yazı forumda, yazdım o yüzden
Bu sabah itibari ile değişti trafik bakırköy-haliç istikametine döndü.
Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü tarafından 2. etap çalışmasının yapıldığı Haliç Köprüsü orta yolda yapılan bakım çalışmaları bugün sona eriyor.
Çalışmaları tamamlanan orta köprü yarın 07.00'da trafiğe açılacak.
Ancak aynı çalışmanın devamı ve 3. etabı olan Edirnekapı-Okmeydanı istikametine köprünün orta şeridi bakım için yarın 01:00'den itibaren trafiğe kapatılacak.
Trafik akışı Edirnekapı-Okmeydanı yönü güneydeki ek köprüden 2 şerit olarak sağlanacak.
Yetkililer sürücülerin alternatif olarak Eski Galata Köprüsünü kullanabileceğini belirtti.
Haliç köprüsünde Okmeydanı-Edirnekapı yönünde çalışmalar tamamlanmış olup, Edirnekapı-Okmeydanı yönünde çalışmalara başlanıp devam edilecektir.
Alıntıdır..
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
okmeydanı-edirnekapı istikameti 2. etabı, 1. etabına göre çok daha hızlı bitti demekki güzel haber sabah trafik çeksek de akşam eve giderken rahatlamış olacağız. mecidiyeköy'den bahçelievler'e 1 saatte gidiyorduk sadece halıcığlu trafiği yüzünden
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)