breh... ok gibi saplanmış.
Printable View
breh... ok gibi saplanmış.
Çok film izlemiş aralarından geçmek istemiş herhalde :)
Bikac gun once izledim tuylerim diken diken olmustu, cok kotu carpiyo fren falan hak getire.
Çok kötü olmuş :(
şimdi ben ekliyordum videoyu...
hakikaten tırstım
dün haberlerde görmüştüm bu kazayı adam resmen ölüme davetiye çıkarmış:(
Taksiden sağlam çıkabilir gibi geldi bana ölen kalan durumu nedir acaba ya? Çok fena cidden ok gibi saplanmış :(
vahşet resmen çok kötü oldum bu ara bi kaza furyasıdır sitede gidiyo allah herkezi beterinden saklasın
Yurtdısındaki haberde ferrari şöförü ve taksi yolcusunun öldüğünden bahsedio. taksi şöförü hakkında bilgi göremedim. TR'de haberde 3 ferrari söförü, taksi söförü ve yolcusunun öldügünden bahsedio. Yaralı ferranin içindeki 20 yasındaki bayan ve bi motorsiklet sürücüsüymüş.
Olayı bilemiyoruz tabiki ama kurallara uyarak trafikte seyir eden birinin başına gelebilecek en kötü seylerden biridir heralde bu.
Bu Ferrari şoförünü naparsın şimdi.
kavşaklarda yol bizim olduğunda bile yolu kontrol edelim , mazallah
Ferrari surucu ve taksı soforu oldugunu,Yolcunun yaralı kurtuldugunu soyluyordu haberde...
Fena....
içinden gecmiş harbiden
ferrai söförü ve taksici söforü ölmüş,taksideki yolcu kafa yaralanması yaşamış ama oda hastanede hayatını kaybetmiş.tek yaşayan ferraride sürücü yanındaki 20 li yaşlarda bayan olduğu yazıyor.onunda kafa hasarı varmış.birde motosikletli yaralıymış
250+ var orda
Yazık ya :(ölenlerin yakınları ne durumdadır kim bilir...
geçen izlemiştim çok feci bir kaza. be zübbe kırmızıda geçiorsunda taksidekilerin ne suçu var
ilk izlediğimde hiç birşey anlamadım,2. izlediğimde anca yakalayabildim görüntüyü :(
hakkaten gunahı ne taxidekinin... yazık.