Ben videoyu çeken araca arkadan patlayacak diye video başından beri kasa kasa izliyordum ha geldi ha gelicek diye böyle ummamıştım gerçekten korkunç. :(
Printable View
Ben videoyu çeken araca arkadan patlayacak diye video başından beri kasa kasa izliyordum ha geldi ha gelicek diye böyle ummamıştım gerçekten korkunç. :(
Birkaç gün önce videoyu izlerken yerimden hopladım kaza anında. Çok fena ya.
bu bir cinayet usta:eek:
all işte
küfür etsem ban yerim şimdi
şerefsiz sanki otobanda gidiyo
şehir içinde o hızda gitmenin sonu kazadır kaçınılmaz son ama işin en kötü kısmı başkasını da canından ediyorsun.. :(
Kaza sesi bile bi garip, acı fren bile yapamadı adam o kadar hızlı uçuyodu demek.. Yazık gerçekten.
ferrrari kırmızı yanınca gaza basmış heralde geçebilmek için :(
Allah muhafaza etsin.Acı hissetmemişlerdir bile.
cam car ın devam etmeside ayrı bişey,taksici heryerde ekmek parası peşinde yine seri ilerlemiş ama..
cidden çok kötü...içim bi garip oldu bee...
2 hafta önce falanwreckedexotics de izlemişyim. çok fena =(
ölüm böyle geliyor işte ansızın rabbim koru bizi kazalardan..
1 anlık bır olay ıste yapacak hıc bırsey yok malesef..
. Sen Ne kadar dıkkatlı olursan oL Karsındakı dıkkatsız oldukdan sonra.. ?
RABBIM bızlerı Korusun .
Bile bile lades... lan kendine saygın yokta taksiciden ne istedin o.ç....
kumar oynamış resmen son sürat belki geçerim diye ama hayatından olmuş
ben tozları bulunuamaz sandım ama ferrariyi kullanan arkadasın kemeri flan takılı olsa kurtulma ihtimali var aracın kafesi cok parçalanmamıs keza takside öyle Allah rahmet eylesin
O neydi lan öyle:S İçinden geçmeye çalışmış herhalde.
camlar açık olsaymış geçcekmişte geçememiş taksinin içinden hayvan oğlu..Ne günahı var taksideki amcamın , yolcunun...
bazen bu gibi kavşaklardan geçerken ışık yeşilde yanıp sönüp sarıya geçerken vites küçültüp hızlandığım oluyor...bazende sarıdan kırmızıya geçtikten sonra geçmiş oluyorum...
eminim benim gibi yapanınız çoktur...Allah koruyor bazen bizi...
Cok hızlı girmiş yaw Allah rahmet eylesın
çok fena olmus
mermi gibi geldi vurdu yuh oha..
Bence hız 180 200 falan degil, hem ferrari hemde taksi cok dagılmamış. Kemer takılmaması sonucu Ferrari sürücüsünün hayatını kaybetmesi normal.
Singapurda ehliyeti bakkaldanmı alıyolar acaba? yazık ya
ferrarinin gelmesiyle gitmesi bir oldu allah rahmet eylesin