Mazda biliyor elektrikten şuan bir cacık olmayacağını, adamlar bence ilerinin yatırımını yaptılar.Elektriği aceleye getirdiler bir yerde patlayacak :)
Printable View
Mazda biliyor elektrikten şuan bir cacık olmayacağını, adamlar bence ilerinin yatırımını yaptılar.Elektriği aceleye getirdiler bir yerde patlayacak :)
Mitsubishi GDI teknolojisinin dahada ileriye götürülmüş hali.ama iç sürtünmeler konusunda baya ileriye götürmüşler gibi gözüküyor
mazdaya karşı olan bütün ön yargım kırıldı Onur sağolsun:Dbence çoğu arabası iyi. mazda 3-6, cx 5-9 mx 5..
mazda'nın wankel üzerindeki sürtünme ile alakalı tecrübesini pistonlu motora yansıtması çok verimli olmuş. Ben bahsettikleri değerlere ulaşabileceklerine inanıyorum.
Motor verimliliği hakkında kağıt üzerinde sahtekarlık yapmış ve mahkemelik olmuş Vw ile karşılaştırmayın.
ben marka ve pazar hakkinda yorum yaptim ve asya-amerika pazarinin avrupadan farkli hatta avrupa pazarinin bile kendi icinde degiskenlik gösterdigini belirtmeye calistim.
örnekleri avrupada yaptigi isleri belirtmek acisindan verdim,
bir mx5 ile yakaladigi satis basarisini diger modeller ile yakalayamadigini belittimek istedim.(rx8 örnegi bunun icindi)
marka fanatigi degilim ve seni tanimam,sana niye laf sokmaya calisayim?
kedi ciger olayi ne alaka?
huzursuzlugunun nedenini anlayabilmis degilim ve konunun otomobil kültürü ile ne alakasi var? alaka var ise global otomobil pazari ve ekonomisi ile olabilir.
bende onlardan bahsediyorum.
otomobil kültürüne gelecek olursak,
yillarca alfa kullanmis ve sempitizani olmus bir insana mazda ile mi kültür vereceksin?
kisisel tartisma huyum degildir,herkes sevdigi aracin keyfini cikarsin ve mutlu olsun.
konuyu nasil kisisellestirdin hala anlamis degilim..
Turkiyedeki yakitla yapilacak son sey yuksek sikistirmadir, mazda orjinalinden yuksek sikistirmali aracla Turkiye de satis yapamaz.
Mazda nasil bir yyakit puskurtme yontemi uygulayacak bilemem ama kullanici insallah sorun yasamaz, yuksek sikistirma+kotu benzin guzel sonuclar ortaya cikarmiyor *****.Mazdadan 2lt 4 kapi aile arabasi alan birisinin de heryerden yakit alacagini ve yakit katkisi kullanmayacagini goz onunde bulundurmak lazim.Araclarin vuruntu sonucu motor kirma gibi sorunlari olursa kimse Turkiye deki yakit kalitesini tartismayacaktir, herkes mazdanin motor teknolojisine yuklenecektir.Ben yuksek sikitirmanin Turkiye sartlarina hitap etmedigini dusunuyorum, mazda istedigi satis rakamlarina ulasmayi dusunurken ulkemizin yakitlarini da goz onunde bulundurmustur umarim.
türkiye için tek risk benzindeki karbon oranın yüksek olması bunun zamanla enjektörde arızalara sebeb olabilmesi bence.diğer açılardan çok başarılı olacağını düşünüyorum GDI hem kağıt üstünde hem araç üzerinde başarılı olabileceğini kanıtlamıştı ama mazda bunun üzerine çok çok yol katetmiş gerisi modellerin tasarımlarına bakacak biraz bence
videoya bakarsan water/meth kit takmışlar arabaya :D ama sadece su basıyolar..
Sevgili mazda kardeşim. Gidip yüksek sıkıştımalı motorlarla uğraşacağına bütün dünya gibi küçük hacimli aşırı beslemeli motorlarla uğraş. Kimse bu vergi sistemiyle 2.2lt motorlu arabayı almaz. Satamazsın üzülürsün. Birde gidip 6 milyar yatırmışsın yazık....
toonch
İşin şakası bu atmosferik motor takıntısı honda ile mazdayı üzecek benden söylemesi.
emilsyon dusuk olacagi icin dunyada talebi daha fazla olabilir ama bizim ulkede vergi dilimi ve 2.0 hacimdeki otvden dolayi zor
adamlar 10 senedir motorun ustunde ugrasıyorlar , burda ise 2 dakka da motorun bi işe yaramicanı çözdüler :D
https://encrypted-tbn3.google.com/im...q8nJQFmbAxzFIw