senın gıbı olamıyoruz maalesef dede
Printable View
he yani bahsi gecen tayyarı gecemedi :) gene aldık konuyu geri... Başka s2k mı yok bursada 6 7 tane s2k var abi....
benim 1.5 ex le deneyelimmi abi:D
bittimi kadirim ??
gürsel abi krikoyu:eek: fazla mı kaçırdın :D:D
hll olsun sana bu yaşda bile gazlayıp bizlere güzel örnek oluyorsun abi..:)
b16 rex benim aracim typer ilede ben denedim fakat hicbiryerde söyle oldu boyle oldu demedim çıkarım denerim ben keyfimi alırım geçtim gecildim farketmez uzerindede durmam araç sahipleri burda yorum yapmiyorken sizlerin rexi typeri konuşması doğru degil
Bende merak ettim fs ile sonucu ? Stock bi vti ile denersen guzel olcu olur abi ;)
Okan ben seninle yada arabanla ilgili bisi konusmadim yusuf abi bisiler dedi bahsi gecen serkan abide oz abim gibi oldugu icin ve betle arasi pek iyi olmadigi icin onu yazdim istemeden senin hakkinda bisi yazmissamda ozur dilerim bu konuda ama mevzunun gidishatini degistirende ben degilim
fakat yusuf abi burda plaka vermemiş senin plaka vermen yanlış araç sahibi beni arıyor konuyla alakamız yok gecenin bi yarısı telefonda böyle böyle konu açmışın diyorlar yusuf abi vtc type-r dan bahsediyor sen fs type-r diyorsun ortalık karışıyor denemek isteyen gelir dener herkezle denerim sıkıntım yok bu konuda
sarhoş kafa yazmışım ayık kafayla editledim