aynen dgs denk geliyor seneye inşallah :)
Başarılı biri :) bu arada eleme komedi rakipler tırttı ama şu elemesiz olarak geleceklerde sağlam kondisyonlu rakiplerim olacak orası kesin :D
Printable View
toplam yüzeceğiniz mesafe kaç mt?
6500 deniyor ama akıntıyı iyi hesaplayıp sapma olmazsa 4500 gibi bir mesefa yüzülüyor akıntınında yardımı var ama terse gelirse :D büyük sıkıntı 7000 7500 e çıkabilir ulas arkadaşımızda yazmış :D
Ciğer konusunda sıkıntı tek sıkıntı ilk defa katılacak olmak geri şeylerde sorun yok :icon_tup:
hadi hayırlısı umarım istediğini alırsın :)
Bugün sonuçlar açıklandı elemeleri geçmişim ingiliz yunan ve fransız rakibim var B grubunda :D:D Hadi hayırlısı
hep merak etmişimdir allah kolaylık versin
hadi belinize kuvvet :)
Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini senin. Şimdiden başarılar...
Bende bir süre 25 metrelik havuzda yüzme sporu ile uğraşmıştım. Seansım 1,5 saat sürüyordu bu 1.5 saatte normal tempo hic dinlenmeden 1.5 km ile 2 km arası bir derece yapıyordum. Bu boğaziçi yarıyı tecrübeye dayanarak ortalama ne kadar sürüyor yüzmesi merak ettim. Bu sene değilde belki seneye bende katılırım diye düsünüyorum.
ben 5000 metreyi 1.17 de tamamlıyorum hauvzda.Derece yapmış bir katılımcı ile tanıştım 17 dakikayı saymayabilirsin suda dedi fakat aksi bir durum olmazsa.Çünkü havuzda dönme süreleri var akıntı yok yoğunluğa göre önündeki birini sollamak zorunda kalıyorsun.
Boğaziçi parkuru 6 km deniliyor ama bunun kanımca 3,5 4 km gibi kısmını yüzüyoruz çünkü suyun akıntısıda yardımcı oluyor ters olamadığı sürece :D
Ben seneye daha iyi hazırlanıp hedefi ilk üçe büyütücem bu sene sadece derece yapsam yeter :)