abi bu nasıl bi tasarım
bi yeni kasa 3 un şıklığına çizgilerine bakıyorum
bide buna bakıyorum bunu yanlışlıkla çizmişler gibi :D
Printable View
abi bu nasıl bi tasarım
bi yeni kasa 3 un şıklığına çizgilerine bakıyorum
bide buna bakıyorum bunu yanlışlıkla çizmişler gibi :D
bu aracı tek bayılan kişi ben miyim yahu? bence gayet güzel olmuş zaten gelince yolda çok fazla görürüz..
bmw tasarımcıları demiyor mu aga bu farlar nedir
kötü :( :(
E30 da ruh vardi ruh..
Bunlar ne yau :)
5 kasa çok güzel ama , 3 önden sadece güzel 1 ise her açıdan kötü.
Tek kelimeyle iğrenç.e30'zu ne hakla ağızlarına alıyorlar anlamadım.Bmw artık gözümün önünde bitmiştir.
makyajlı clio sümbül
e30 deyince balıklama girdiğim konuda , karşıma çıkan resimlerle adeta hüsrana uğradım :D
fikir super yanlıs bu arka farlarla zor isi...
1 serisine hic alisamadim ya olmamis
Compact Lux Sedanların üretimine başlıyorlar yeniden Audi A3 Sedan'la(ki en güzeli),Dodge Dart'la,BMW 1 Sedan'la v.b umarım başarılı olurlar; Ama bu araç satarsa da sadece isminden ve arkadan itiş olmasından dolayı satar bence.:)
mercedes yeni a serisi varsin önden çekis olsun her türlü bundan iyidir
evet yüz karamızla karşınızdayız :D
eski kasayi buna düsünmeden tercih ederim,gercekten farlar facia ve sapsal baktiriyor.
son cikan modellerin geneli eski modele göre f10 haricinde kötüye gidiyor,yollarda f30 yerine daha cok f10 olmasi az da olsa belli ediyor.
mercedesin eski agir abi kasalarini bile sportif bir görünüme kavustururken bmw tam tersi o eski karizma ve ruh sahibi kasalari sapsal bakisli kasalara ceviriyor.
mesela 1-2 aya satisa cikacak cift turbolu V8 560ps m6nin kasasi bile siritiyor bence..
yorumlarin geneli eski kasanin daha iyi oldugu yönünde,
http://www.autobild.de/ir_img/9/9/6/...147b83456f.jpg
1gt degilde 3gt söylentisi cok uzun zamandir var ama suan icin hala o konuda kesin birsey yok.
ayrica bir postta mercedes a serisi lafi gecmis,
emin olun yeni a serisi cikinca bu sinifta tek olacak..