Telefon belirli bir operatore kayitliysa ve baska hat taktysaniz calismasi icin yaninda verilen sfreyi girmeniz gerekir 10 deneme hakki birtek onda veriyor
Printable View
Telefon belirli bir operatore kayitliysa ve baska hat taktysaniz calismasi icin yaninda verilen sfreyi girmeniz gerekir 10 deneme hakki birtek onda veriyor
sakın 10 kere yalış girme
ağ mep kodu istiyor senden atıyorum cihaz avea çıkışlı simlockdur
başka hat takınca açmak için gerekli girilen pin kodu olur 1 kere girdinmi cihaz açılır
şimdi sen cihazı sıfırladığından dolayı tekrar istiyor operatorunu arayıp ağ mep kodunu alabilirsin
eğer 10 kere yanlış girersende bi 150-200tl masrafı var :D
aynı sorunu ilk aldığımda yaşamıştım ama sanki öyle bırakınca düzelmişti kendiliğinden diye hatırlıyorum
evet kayıtlı vodafoneye galıba ma abenım hattım turkcell ..
eyvahhh ozaman :D:Dabi gırdım on defa yanlıs , pın kodunu gırdım ama olmadı artık benım cozum en yakındakı servıs olucak galıba:)
sabahtan aksama kadar bıraktım ama duzelmedı ..
abı onu denedım kac kere olmadı ya oda ..
cok saolun tesekkurler yardımlarınız ıcın
http://g1205.hizliresim.com/x/v/6w77h.jpg
sımdıde sole bı ekran cıktı desktop a baglayıp cıkarttıktan sonra ve hıc gımıyor kapanmıyor bu ekran:D
bbsak ile yeniden kurmak lazim. Bir bilene gotur eger fiziksel bir arizasi yok ise yazilimi yeniden yukleyince toparlar
aynen ole yaptım bugra abı bende bbsak ıle guncellemeye calısıyoruz sımdı cok saol tesekurler:)
Çok kez yaptım aynen bu model :)
Blackberry.gen.tr - Bb'yi Bbsak Ile Low-level Wipe (full Format)/load Os
selamlar
C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader
içindeki vendor dosyasını siliniz
ardından loader uygulamasını çalıştırınız, cihazı görürse ileri diyerek yüklenecek uygulamaları seçip devam edin.
cok saolun cok tesekkurler aynen ole yaptm ve duzeldı bırde yenılendı yenı surum geldı guzel oldu tekrardan cok saolun tesekkurler yardımlarınız ıcın ..:):icon_tup:
arkadaşlar başka konu açmak istemedim. Blackberry 9900 ı turkcelln güncellemesi geldi telefon bi hantallaştı takılıp duruyo nedenini bilen var mı ?
Birde içinde standart gelen harita silinmiş onu nerden geri yükleyebilirim ?