Bu ara ADAPAZARIN'da zaten sıkı denetim mi ne var ? her köşe başında polis (:
Printable View
Konunun tamamını okumaya mecalim yetmedi.
Sorulduysa özür diliyorum ama öncelikle arkadaşa geçmiş olsun diyerek burdaki polis memuru arkadaşlarıma sorumu soruyorum müsadeyle.
Bende ceza yedim 48 boru sonda egsoz falan bayada ses vardı
Yedim 154 ü teşekkür edip devam ettim napalım yasa yani.
Sonradan komple orjinali taktırdım gösterdim men kalktı cezayı ödedim falan
Şimdi sorum şu: Benim arabanın orjinal egsozuda son ucu spor egsoz gibi.yani kromajlı sanki spor egsoz varmış gibi ama orjinal! Bana memur bu egsoz spor egsoz diye ceza yazabilirmi? Yazarsa ne yapmam gerekiyor? Aracımın egsozundan hiç ses çıkmıyor ama uca bile yazıyolarmışya ona istinaden.
beşiktaş ta barbaros bulavırında geçitten sonrakı ışık deil ondan sonraki ışıkda
işten evime dönüyordum ışıı bekliyorum poliste 2 tane araba cevırmıs modifiyeli diye
kırmızı ışık yandı 1 ader kırmızı ferarı yanaştı polis ışık yeşile döner dönmez saga çektirdi
olay şu neymiş ön tamponda plaka yokmuş araca ceza kesicekmiş sora egsozu duydu aracında abarth egsoz var aracı balıcaz beyfendı ınermsnz felan
araçtakı orta yaşli biri çıkdı Bagıra bagıra bılmem kaç bın tl vermısım araba almısım
hiçbi ferarıde önde plaka yok sırf senın keyfıne plaka deliimi açtırıcam ulan diyip ustune yurudu polisin polis baglıyorum dedı oakdar oan polis memuruna 1 yumruk atıp arabasına bindi gitti
Polisin son durum ( açık bir kaş güneş gözlüü gözüne lens oluyomuş nerdeyse )
Tamam görevlerini yapıyorlar ona bişy demiyorum
ama adam ferarı alms araç full fabrika çıkışı onada laf söylenmezki
Gel görki sadece egsoz ucuna bile ceza yazıyolardı babamın hondasına vidalıydı babam sökmüş al senın olsn demiş vermiş polise
egsoz ucu basit görüntü sadeece
abim bende polis memuruyum ve forumdaki arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum eğer ki sizi tehdit ettiyse ekip aracının plakasını ve olayın gerçekleştiği yeri saati unutmayıp direk nöbetçi savcılığa çıkacaksınız arkadaşlar , bende polisim ama bu mesleğin içinde arpa kadar bilgisi olmayan ve kendini bi şey zanneden arkadaşım çok her konuda sorularınızı bana çekinmeden sorabilir fikrimi alabilirsiniz saygılar :)
aractaki en ufak bi teknik değişiklikten polis yazar yazacak oldukdan sonra adamlarada bu işin kitabı var polis gördünmüydü köprü hesabı köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyecen ben 60 lık düz greddy eksozla geziyorum eskişehirde şimdiye kadar 1 kere yedim ondanda adamı meniyet müdür yapmadıgım kaldı yazdı bağlamadı şimdi gördüklerinde sıkıntı yapmıyolar :D :D onlarda alıştı :D
kardeşim mesajında polis pusu kurmuş demişsin polis pusu kurmaz uygulama yapar , sti evo yada camaro tarzı araçların orjinal eksozu bile çok sesli bu durumda eğer ki size ceza yazılırsa yetkili servisten orjinallik belgesi isteyin scoop olsun spoiler olsun eksoz olsun o belge ile cezanıza itiraz edebilir ve örnek teşkil edebilirsiniz...
bu bir arkadaşımızın başına gelenler, daha geçen hafta.
aynen onun yazdıklarını buraya koyuyorum...
Kelimelerin Kifayetsiz Kaldığı Anları yaşadığım Cumartesi ve Pazar Günü Ömrümde Yaşadığım EN KÖTÜ GÜN OLARAK Tarihe Yazıyorum.
Cumartesi Günü Arka Torsiyon Ayarı Yaptırmak Tuzcuoğlu Renault Servisine Randevu aldım Servise Yaklaştığım esnada Trafik polisleri Çevirme Yapıyordu Ve Çevrildim Ve Herşey Yani Kabus bundan Sonra Başladı. Aracın evraklarını Benden İstedi Ehliyet ve ruhsatı polisin Eline Uzatır Uzatmaz bana Dediği Cümle ARACINI BAĞLIYORUM 32.Maddeden Otoparka git Araç Çekiciyle Getirilcek Dedi. Yani polisin Üslubu Çok Kötüydü bana karşı sebebini sorduğumda egsozdan ve Plakada mühür yok dedi bagajdan mühürlü plakaları çıkarıp verdim egsozdan deyince slincerlı egsoz Abarth egsoz demeye bin şahit lazım bende abartmıyormusunuz bu araçta traikten men edecek bağlayacak hiçbir şey yok dediğimde GİT BAŞIMDAN SENİNLEMİ UĞRAŞICAM "A.K.YİM" Gibi (Çok Çok özür dilereyerek yazdım bunu) hayatımda hazmetmeyeceğim bir küfür kullandı herkes bu kelimenin nereye gideceğini bilir. Bende tabi sinirlenerek sigortalarım attı düzgün konuş Edepsizlik yapma görevini yaptın aracı bağla yaz cezayı dedim. Sendenmi Öğrenicem Görevimi Defol git başımdan "LAN" diyerek T-shirtümden Çekiştirdi beni. Orda Kendimden Geçtim Artık herkesin bir dayanma sınırı var dedim ve bende polise YUMRUK ATTIM iki Kere, araya insanlar girdi sakinleştirmeye çalıştılar ama o kadar sinirliydimki aracın camını kırmışım. Karakola gittik Hakkımda Memura Mukavemetten Şikayet Dilekçesi verdiler Salı günü Yarın Mahkemeye Gidicem.
BU MEMLEKETTE HIRSIZI,GASPÇISI,TERÖRİSTİ,DOLANDIRICISI,ÜÇ KAĞITÇISI,SOYGUNCUSU,VURGUNCUSU,KATİLİ bizim yani aracına bakan seven modifiye eden gözünden sakınan insanların gördüğü muameleyi görmediğine EMİNİM.
Aracımı bir Kaç Saat Sonra Otoparktan Aldım İlk Önce Kırdığım Camı Taktırdım Daha Sonra Kafamı Dağıtmak İçin BAĞCILARDA bir arkadaşımın Yanına gittim Cumartesi gecesi Orda kaldım PAZAR sabahı Kalktığımda gördüğüm MANZARA İSE DÜN POLİSLERLE YAŞADIĞIM KABUSTAN DAHA BETERDİ
ARACIMIN 4 LASTİĞİNİN 4'üde BIÇAK SOKULARAK DELİNMİŞ Haldeydi sadece benim değil Kaldırım Kenarında Duran Saydığım 14 Aracın Lastikleri Aynı bu Şekildeydi Kendi Kendime SORDUM BUNU HANGİ İNSAN EVLADI YAPAR?????
İnanın İçtenlikle söylüyorum MORALİM ÇOK BOZUK Polislerden gördüğüm Hakaret İşittiğim Laflar Kendimden Utandırdı Beni Ben hayatını Düzgün Yaşayan bir insanım bana dokunmayan YILAN bin yıl yaşasın mantığıyla hareket ederim Kendimi Çok Kötü Hissediyorum Ne ARABA ZEVKİM KALDI nede Modifiye Herşeyden soğudum. İçine güzel bir not yazarak Sökeceğim Egsozu Polise HEDİYE edeceğim ....!
buda mahkemeden sonra yazdıkları olaydan sanırım 2 gün sonra...
Aracımı Bağlayıp Trafikten MEN ederken Pehlivan KRAL kesilen kafa tutan hakaret eden Dudağı Patlak burnu Şiş Polis Memuru Arkadaş Mahkemede Benden Özür Dileyerek Geri Vites Yaptı Neden Acaba İŞ CEZA ALMAYA GELİNCE HAKKINDAKİ SUÇLAMALARI DUYUNCA BÜLBÜLE DÖNMÜŞTÜ.
Hakim Sorduğunda Lafımı Esirgemeyeceğimi Söylemiştim Niye Yaptın Dedi DİLİ ANNEME UZADI HAKİM BEY BENDE CEZALANDIRDIM SÖZDE KANUN ADAMINI dedim. Şikayetçi Olmadığı İçin Herhangi bir Ceza yada para cezası almadım ama lafımı yineledim seninle karşılaştığımız zaman herşey çok farklı olacak umarım karşıma çıkarsın diyerek adliyeden ayrıldım.
Beddua ve Küfüre Karşıyım 4 gündür çektiğimi bir ALLAH bir ben biliyorum Hepiniz Yanımda oldunuz büyüklerime saygıyı küçüklerime sevgiyi bir borç biliyorum Hepinizden ALLAH binlerce Kez Razı Olsun.
2,5 AY İÇİNDE İKİ KEZ MUAYENE YAPTIRDIM Sadece Bana Bunları Yaşatan Şahsı RABBİME HAVALE EDİYORUM O HERŞEYİ GÖRÜR VE BİLİR ONDAN BAŞKA NE SIĞINACAK LİMANIMIZ NEDE GİDECEK YERİMİZ VAR...!
Son susturucu sporting in kendi son susturucusu.
Ama bildiğin spor egsoz gibi duruyor.
http://img52.imageshack.us/img52/451...4580141737.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Orjinali fabrikasyonu böyle.Ama yok yazacam derse ben nasıl hakkımı arıycam kolay yollu?
bence pek düşünme. bu polis o arkadaşa ağır küfür ettiği için suratını dağıttı o polisin. ve olaya görgü tanıkları yani halk şahit olunca, şahitler var diye geri vites yaptı adam.
yoksa iyi ceza yerdi küfür etmediği halde vurmuş olsaydı. olay haklı olduğu için geri vites yapıldı.