Kendini bilmez de olduk saolasın neyse sanada eywallah sığ görüşünle mutluluklar :icon_tup:
Printable View
Bakın işde sız de polissiniz demekki .. Ben Size denk gelseydim sız ceza falan yazmazdnız cunku halden anlıyorsunuz. Ama Bana ceza yazan adam arabayı onden gorur gormez cek sola hop 154 tl ceza.. Neyıme verdın dedım egzosun ole mı olması lazım dedı artıst artıst. Gerekce egzos degıl ses cıkartması degıl hanı 3-5 ceza yazalım da bugun de iş yapdı gorunelım muhabbeti.
Benım de akrablarım tanıdık abılerım war polis onlardan duyup da yazdım ben .. demekkı buradaakı bazı ABılerımızı de soleyerek rahatsız ettım k.bakmayın..
Abicim yada kardeşim yaşınızı bilmeden hitap etmek istemem..
Ben ceza yediğimi reklam yapmadım. Soru kısmında farke ettiysen BAĞLAMA DURUMU VAR MI diye sordum ?
Forumlar da bildiğim kadarıyla paylaşma , dertleşme , bilgi alışverişinde bulunmak içindir. yanlış biliyorsam af ola..
Konuya hassasiyet gösterip anlayanlar cevaplar , BANANE diyenler de okur sonra yorum yazmadan devam eder ? yanlış mıyım acaba ?
geçen bende yedim 154 tl. silencır takılıydı hiçbir atraksiyon yoktu,eksozu gördü yazdı. mühürsüz applerimide aldı. 7 gün içinde cam filmi eksozu söktürüp göstermen gerek,yoksa bilgisayardan otomatik olarak men oluyorsun. gördükleri yerde bağlarlar. geçmiş olsun. nerde çevirdiler?
koca bi yazı yazdım sonra sildim cnki değmez bizim polislerimize
boşver kardeşim sende içini dökmüşün iyi yapmışın söğlenenlere takılma
yazık ülkemize yazık
Sen Cok ıyı bılırsın Cark caddesı arkası ENDER mag. onunde.. Benı arkadan gormelerı ımkansız Hızlı gtmek ımkansız bır de c.tesı gunu..
Zaten Sınavdan cıkmısım basım bır dunya ne egzos akraksıyonu yapabılırım ne de cılgınca seyler zaten normalınde de yapmam bole seyler polis gorur gormez (:
Demek ki ben düz boruyla kesin yerim cezayı memlekete dönüşte.Geçmiş olsun bu arada.Gerçi 3bin devirden sonra belli ediyor bende düz boru kendini.
kural dışı davranışlarda kesmeleri çok doğal iyide yapıyorlar ne egzozlar görüyoruz duyuyoruz, insan işi değiller,
performans için kullanana zaten lafım yok bir amacı var takıyor.
tüv onaylı vs sayıklamayı boş verin, gel o egzozla tüvturk te kalırsın sebep şu : üzerinde tüv onayı olması egzozun gerekli kalite kontrolden geçmesi, ülke sınırları içinde belirli kademelerde kullanılabilir olmasına onay veren kurum tüv, onayı da pistlerde özel etaplarda kullanılması için veriyor. tüvturk araç muayene ile alakası yok yani
ben arabaya babamın askeri kartını koydum onu gösterip geçiom bana benzioda adam :D
valla ortalık iyi karışmış yine :D
öncelikle konuyu acan arkadaş 306 griffe ile yaşamış bu olayı sanırım.. bizdede vardı 306 griffe.. tavsiyem şu. katı iptal et ortaya spor susturucu koy 51lik boru kullan sonada orjinal susturucu koy ve açık filtre kullan kit ile birlikte öncelikle daha güzel ses alıyosun dip gaz vermedikce yüksek devirde bile ses cıkarmıyo polisle derdin olmaz.. bende cok sorun yasadım egzozdan zamanında emin ol filtreyle daha cok ses cıkıyo düz boru falan halt etmiş :D
ayrıca tüvtürkten muaynede tüv onaylı egzozdan geçemezsiniz diyen olmuş.. muayneden açık filtre+orta susturucu iptal ve sonda remus hardline egzozla geçtim tüv onaylıydı.. silencerı taktım geçtim.. geçilebiliyo yani..
Bu kural "şahin"cilere geçerli değil onlara herşey serbest.. demişsinizde ben geçen hafta pazartesi arabayı (basmadığım halde) egsozdan bağlattım otoparka gitti araba aynı günün akşamı alabildim,salı günü orj. egsozda başlık var diye tekrar otoparka çekildim ? ben hiç bi serbestlik göremiyorum konuşmanıza ve sınıflandırmalarınıza dikkat edin bi zahmet. Allahtan ilk çektikleri otopark daha aracın düşümünü yapmamış araç hala otoparka gözüküyo diye ceza yazıp arabayı bağlayamadılar..
Sanada geçmiş olsun arkadaşım dikkat et 2.ye muayeneye bile gönderebiliyolar.
burda adam gibi işini yapan polislerde var çorba peşinde olanlarda var.kimse yok demesin herkesin kendi düşüncesidir ama ben gördüğüm seylerden bahsederim.geçmiş olsun sana kardeşim yapçak bişey yok takma kafana :):)
Neyse yazdım da geri editleyim :) . Devam et kardeşim egsoz takabilirsin bence,istedigin kadar ceza ye yine tak..Ülkenin derdi tasası bitmedi antin kuntin şeylere takıyorlar kafayı,yok yasakmış yok cezaymış ülkenin ugraşılacak başka derdi kalmadı ,efendi doğru düzgün insanların bir tane keyfi olur onu da çok görürler,insan dışı egsozlara kalabalık yerlerde görgüsüzce sonuna kadar basılmasına ben de karşıyım,benimde egsozum var kalabalıkta basmaya utanıyorum zaten ayıp oluyor diye,ama sessiz de gitsem durduruyorlar arkadaşında demek istedigi bu üstüne gidilmesin boşuna..
ceza olayında şahincilere bi ayrımcılık göremedim ben bu güne kadar... hatta yarışlara gidip polis bastığında şahinler çalışmadığı için hep enseleniyolardı :hahaha:
ama trafikte şahincilerden korkarım arkadaş adamlar kasap gibi araba kullanıyorlar... " çarpsam ne olacak 200 liraya yaptırırım " düşüncesi var heralde :D
Aynen öyle arkadaş benim tampon 30 lira bir şey olmaz akıllı ol diye tehdit ediyor :D