|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
Almaya'da yanarak ölen 9 Türk'ün konusu açılmadığına şaşırdım doğrusu biraz geçte olsa ben açtım
Mekanları Cennat olsun... ![]() Olayın naziler tarafından yapıldığnı düşünüyorum ve kanıtlarda var. Binanın içinde ve dışında nazi yazıları bulunmuş, olaydan kısa süre önce Almanya'da yaşayan bir Türk'e tehdit mailleri gelmiş ve '' Türk'leri yakma zamanı geldi. '' yazıyormuş. 2 küçük kız evi bir adamın yaktığnı görmüşler. Ve sokaklarda Türk düşmanlığı içeren nazi sloganları var '' Ali bana sulanma '' ve '' Minareler kaldırılsın '' gibi... Ben şahsen onların yaptığını düşünüyorum. Ve itfaiye şefinin olay yerine gelince ağladığını görünce bir almanın böyle bir şey yapması hoşuma gitti doğrusu. ![]() Ama baş sağlığı için biraz geç oldu
|
|||
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
Allah rahmet eylesin vatandaşlarımıza, mekanları cennet olur inşallah..
Olayın detaylarını incelememiştim.. İyi oldu paylaştığın.. Teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Hepimizin canı yandı kalbi sızladı. Ancak bi forumumuz var sadece araba paylaştığımız ben pek taraftar değilim.
Allah mekanlarını cennet eylesin. Vatandaşlarımızın başı sağolsun. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Audi a3(nam-ı diğer kara eşşek)
|
gulerek yapılan bassaglıda nasıl oluyosa artık....
__________________________________ Cezalar: 1/16 (235) bu nasıl isim yav? selamın aleyküm gibi ![]() -halil sezai -ve aleyna sezai halil... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
|
hepimizin başı sağolsun ölenlerin mekanı cennet olsun allah arkada kalanlara sabır versin.
|
|
|
|
#7 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Peugeot
|
Ölenlere Allahdan rahmet yakınlarına sabır versin. O babanın televizyondaki halini gördüm 2 kızını karısını kaybetti bana göre o adamdan bi daha hayır beklenmez adamın hayatı bitti kolay kolay toparlanamaz izler silinmez
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Audi a3(nam-ı diğer kara eşşek)
|
ılk postuna bak...ben olduklerınde guldun demedım...actıgın konudakı gulucukler ne alak onu anlamadım sadece...
__________________________________ Cezalar: 1/16 (235) bu nasıl isim yav? selamın aleyküm gibi ![]() -halil sezai -ve aleyna sezai halil... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Tabanwagen
|
allah gani gani rahmet eglesin insallah...o baba icin gercekten hayat bundan sonra cok cok zor..yarim sulalesini o evde kaybetmis zaten yazik
bu gecede haberlerde izledimgene almanyada bi ev kundaklandi diye..kimin yaptigini neden yaptigini bilmem ama yurtdisindaki biri olarak yazmam gerekirse eger turk degil yabanci dusmanligi her ulkede var..(kendi gorusumdur)..tekrardan allah rahmet eglesin..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
ölen vatandaslarımıza allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin...
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: megane 1 2.0ıde
|
allah rahmet eylesın .... yakınlarına sabır versın...
__________________________________ megane 1.6 16v 2003 2.0 ıde f5r swap ![]() 60mm duz boru otto son susturucu aem ıntake _____________________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|