cok gecmis olsun
Printable View
cok gecmis olsun
çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda bulunur..
umarım en kısa zamanda bulunur, çok geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun inşallah bulursunuz
Geçmiş olsun umarım şu an parçalara ayrılmıyor dur.
çok geçmiş olsun , inşallah en kısa sürede bulunur araç , çok üzücü bir durum gerçekten
geçmiş olsun umarım sağ salim en kısa sürede bulunur.
büyük geçmiş olsun inşallah bir an önce bulunur
Cok uzuldum cok gecmis olsun.Uzerine titredigimiz arabalarimizin bu tarz seylere maruz kalmasi beni cok uzuyor ve ayrica sinirlendiriyor.Umarim cok gecmeden saglam bir sekilde bulunur..
Bulundumu arkadaşım bende aynı olaydan mağdurum allah belalarını versin
Cok uzucu:( gecmis olsun umarim bulunur yakin zamanda:(
geçmiş olsun bnde face de plakayı paylaşıyorum inşallah gören bilen çıkar...
Geçmiş olsun bulunur inşallah
bu araçlar sık kaza yapan sık motor şanzıman isteyen hız arabaları olmadığından parçalanacağını düşünmüyorum bi yere terk edilir bulunur diye düşünüyorum.. Çok geçmiş olsun
cook gecmıs olsun ınsalah en yakın zamanda bulunur..
Cok cok cok gecmıs olsun umarın en kısa surede bulunur aracınız :(
Arkadaşa çok geçmiş olsun,muhtemelen bulunamadı aracı ama yazanları da takdir ettim tam 3 ay geçmiş üzerinden hortlamış konu :)
Geçmiş olsun Allah yardımıcınız olsun insallah bulunur.
Geçmiş olsun inşallah bulunur
Geçmiş olsun. Bu gece de kapının önünden komşunun arabasını çaldılar. Fazla götüremeyeceklerini anladılar ya da başka bişey oldu arabanın tekerleklerini yarmışlar, camlarını kırmışlar, içerisini de baya bi hırpalayıp bırakmış şerefsizler. Sabah polis aradı gidip aldılar. Tekrar geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda bulunur.
inş. kısa zamanda bulunur.
Noldu son durum acaba inşallah bulunmuştur arkadaşın aracı. İlk mesajı okuyup direk yorum yapmaya devam ediyoruz ısrarla..
istanbul caddesi kaç numara? 32 sene istanbul caddesinde oturdum.
park/international hospital güvenlik kameraları vardır.
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim, arkadaşlar sağolun
Sigortadan kasıt kasko mu? 90 model araçta kasko mu var dı?(benimde 86 model Merc. İm olduğu için soruyorum)
Çok geçmiş olsun, umarım bulunur biran önce.
geçmiş olsun umarım diğer bulunan araçlar gibi sizinki'de bulunur...
yapılıyor ama sadece çalınmaya karşı kazayı karşılamıyolar geçen sene 1993 model 190e mercedesim vardı 250 tl ye çalınmaya karşı kaskolatmıştım