d4d corolla ile 185 i geçmio araba :Dataşehirden 29dk da gittim. trafik ile doğru orantılı süre.. 30dk ı geçmez.
Printable View
d4d corolla ile 185 i geçmio araba :Dataşehirden 29dk da gittim. trafik ile doğru orantılı süre.. 30dk ı geçmez.
35 dakikada gidersin
isterseniz bi kaç saniyede gidersiniz neden gidemeyesiniz ki,bi kamyona otobüse arkadan tıkılamaya bakar ;)
Kaza ölüm konuları açıldığında sosyal mesajlar vermeyin bu tip konular açıldığı sürece..
Şu kadar sürede girersin giremezsin konusunun iddiası mı olur?
Sen kendine acımıyorsun onu geçtim.
Ama giderken şeridin bomboş olmayacak asla, makas atacaksın, kaydırır başka bir araca çarparsan ya da başka birisinin arkasından girersen o adamın günahı ne?
Böyle tabakhaneye gider gibi trafikte yarışıp da kaza sonucu ölenler olduğunda iyi olmuş diyorum. Ahanda itiraf size..
Süratli kullanılabilir ama trafik uzağa işenecek yer değildir bunu unutmayın..İddiası olmaz hayatın.
bence hic gidemeyebilirsiniz ... Denemeyin ...
gidemessin cunku bu kafayla ilk makasta patlarsın.allah göstermesin tabi
iddayı sidik yarışınıda sevmem ona binayen yazmıyorum sadece matamatiksel olarak yazıyorum ortalama 100km yol geniş geniş ferah ferah rahat rahat basmadan gitsen en kralı 1.5 saatte gidersin.. yardırsan bassan sıfır trafik hesabı yapıyorum yol çalışması falanda olmıycak 20-30 dakkida gidersin..
20 dkda gidenler nasil bir ortalama hiz tutturdu mrk ediorum:)
yuksek hizda stabil ara hizlanmalari iyi bir aracla onune bir sey ciksa bile 200lere hemen tirmanabilen bi aracla ortalama 220 tutturulabilir, 95 km dersek 25 30 dk arasi bi surede gidilri bence..
focusla ben 190 200 stabil gidiodum gaz kesmeden ince makasli:)
edit e46m3 carera vs olur duzluklerde 260 270 gidersin cokda stabildir her turlu gidilir. normal bir aractan bahsedioruz ort 200hplerde sanirm:)
izmitmi çok yakınnn kılavyenın basındakılermı hızlı :)
bence gereksız bı ıdda allah göstermesın diyorum...
100km yolu 15-20 dakikada gidenler olmuş, ben bu mühendisliği boşuna okuyorum sanırım.
birgün bana denk gelicek bu laf atanlardan biri ağzını burnunu yamultucam. hemde benle alakası olmayan birine yapılsa bile.
Makarasına sölenmiş olduğunu düşünmek istiyorum yoksa linç durumu söz konusu :)
Ben kendi arabamla ortalama 1 saat yada 1 saat 10 dakikada filan giderim trafik filan olmazsa :)
hiiç gerek yok . ***** türkiyedeki yolların hali . kasap sürücüler. aniden yola fırlayanlar ALLAH korusun hiç bir yere acele etmem 90 100 en hızlı gidişim saten araba en fazla 160 gidiyor :) açarım neşet babayı camımıda açarım hafifden hava ese ese püfür püfürrr ohh gerek yokk yani bunlara hıza merak varsa motor alın korkunuz yoksa.
Herkeş şumayermiş hımınah
şekilsiniz ya ammınahh :))) - YouTube
Tobe yarabbi
valla ciddiye alınacak konu. şuanda 2 araç sahibini arıyorum bulduğum yerde o şahıslarıda cesete çevirme planlarındayım. beni nişanlıma 2 defa denk geldi aracıyla yanaşıp bırakalım diyen tipler. belki daha fazladır ama 2 sinin plakasını biliyorum bulduğum yerdede analarından doğduklarına pişman edicem.
emin ol forumdaki %80den fazlasıda bu konuda düzgün insanlardır laf atmazlarda atanıda barındırmazlar. şahsen öylelerine iyi davrandıklarını gördüğüm gün ben girmem böyle foruma.
haklısın bıse demıyorum benımde sozlum var onada laf atan asılan oluyo anlatıyo bana egsoz konusundada yazmıstım cam fılmı gereklı bayan surucuye dıye.Tırstıgımdan degıl ben onu cıdden makarasına yazmıstım zaten sakın kafayla okuyan bı ınsan anlar cıddı yazılmadıgını.Bana yapılmasını ıstemedıgım bıseyın baskasına yapmam
Canınızı yoldamı buldunuz ?
Buğra ben kaç dakikada gelmiştim lan sen aradıktan sonra otokolik çekimine
izmirli'lerde 15 dk' da çeşmeye giderler altlarındaki motor yada araba olsun markası hiç farketmez 100 km yolu 15 -17-18 dk da çeşmeye giren çok adam tanırım :D izmirin boyozu gibi 15 dk da çeşmeye girilmeside meşhurdur :D:D
ben 2.0 turbo araçla 5litre ortalama ile girerim izmite...
varmı paçası yiyen dizel hariç 2.0 ve üstü, 1400kg şöförle beraber araba...
(:
ben sakin kafayla okudum ayar oldumki espri anlayışım epey yüksek ve hoşgörülüyümdür.
sen iyi niyetle içinde art niyet olmadan tekerleme olsun maksat espri olsun diye yazmışsın ama sanırım düşünmeden yazdın hassas bir konu ve hala amma büyüttünüz diye üsteliyorsun hafife alıyorsun mevzuyu buda ben dahil pek çok insanın sanırım sinirlerini bozuyor..
üstüne sanırım fatih41 arkadaşada bir özür borcun var lafı başka bir taraftan anladın yazmışdın ona karışmak istemedim o sıra ama onada kızdım bana hakaret gibi geldi neticede gördüğün gibi lafı ben dahil forumdaki herkez demek ki başka bir tarafdan anlamış...
Tamam kapansın konu burada.Rahatsızlık verdıgım herkesten ozur dılıyorum , oylesıne yazdıgım bıseydı bukadar cıddıye alınır dıye dusunmedım benım hatam ...........
100 km yolu 20 dkda gitmek için hangi araba gerekiyor ? zorlasanız 35-40 dk altına düşmek biraz zor.