ben 2.0 turbo araçla 5litre ortalama ile girerim izmite...
varmı paçası yiyen dizel hariç 2.0 ve üstü, 1400kg şöförle beraber araba...
(:
Printable View
ben 2.0 turbo araçla 5litre ortalama ile girerim izmite...
varmı paçası yiyen dizel hariç 2.0 ve üstü, 1400kg şöförle beraber araba...
(:
ben sakin kafayla okudum ayar oldumki espri anlayışım epey yüksek ve hoşgörülüyümdür.
sen iyi niyetle içinde art niyet olmadan tekerleme olsun maksat espri olsun diye yazmışsın ama sanırım düşünmeden yazdın hassas bir konu ve hala amma büyüttünüz diye üsteliyorsun hafife alıyorsun mevzuyu buda ben dahil pek çok insanın sanırım sinirlerini bozuyor..
üstüne sanırım fatih41 arkadaşada bir özür borcun var lafı başka bir taraftan anladın yazmışdın ona karışmak istemedim o sıra ama onada kızdım bana hakaret gibi geldi neticede gördüğün gibi lafı ben dahil forumdaki herkez demek ki başka bir tarafdan anlamış...
Tamam kapansın konu burada.Rahatsızlık verdıgım herkesten ozur dılıyorum , oylesıne yazdıgım bıseydı bukadar cıddıye alınır dıye dusunmedım benım hatam ...........
100 km yolu 20 dkda gitmek için hangi araba gerekiyor ? zorlasanız 35-40 dk altına düşmek biraz zor.
Lan bu İzmit'in tayini çıktıda İstanbul'a mı yakınlaştı. Bide bu kodumunun yolunda tüneller viyadükler bide kışın don yapmasın diye üstü pütürlü asfaltlı virajları olan viyadükler yokmuydu ya. Hadi o virajlar açı olarak matematik olarak hızlı dönülebilecek virajlar ama o tür asfalt üstünde o hızda dönmeyi sağlayan bir lastik varda benim mi haberim yok. Nie söylemiyorsunuz nasıl bir lastik bu. 20 dk diyen arkadaşlar sanırım başka yerlerden yola çıkıp oraya vardılar bu sürelerde. Yoksa iddaa ediyorum demek istemiyorum ama yolda hiç (sıfır) bir araç taşıt herhangi birşey olmadan Supersport kategorisi dışında bir araç ile imkansız süreleri konuşuyorlar. Dümdüz 100 km değil ki burası.
20 dk olamaz gibi geldi banada sürekli virajlı bi yol çünkü
bu arada ben diip makas yapıp milletin canını tehlikeye atıp şu dkda giricem demedim zaten iddaa içeriğini bile paylaşmadım sabahın 5 inde bitek biz vardık yolda şimdi yine geldim 2 saat sürdü isterse 5 saat sürsün şuan evdeyim gerisi teferruat gitiğim arabaylada öyle 200ler 220ler hayal zaten 180 son :D
çınarcık maviş beachde jad typerı gordum bide baya kalabalıkdı duramadım elemanla selam yolladım kusura bakmasın :)
20 dk'da gelenler sınırları zorlasın koşarak 30 dk'da gelirler :)
o değil TT ahalisi icin soyluyorum bizler bu işlerin bilincinde olan adamlarız hadi sokakta, mahallede, kahvede iddaya tutusulsa suraya su kadar dakka da giderim diye eyw da bilincli otomobil tutkunları bu muhabbetlere giriyor ya hala eksik olan biseyler var demektir.
daha bugun sabah sınava yetismeye calısan bir arkdasımızı kaybettik allah gani gani rahmet eylesin bu konuları gormeyelim artık dıkkat edelim duyarlı olalım canımız bu kadar değersiz olmamalı.
alacatı mavısehır arasını 45dkda ındım cok acıl ısım vardı.. 35 dakıkada ınerım dıyene soverım:D 106-107 km mesafe
İstanbuldan ankaraya 45 dakikada indim ama pegasusla :)
hız felakettir
İstanbul'dan Bodrum'a 4 günde gittim benim araba ile. Yanımda eşim de vardı.
2700 kilometre filan tuttu.
Bu da böyle bir rekor işte.
birinin canını tehlikeye atmak değil başlı başına..senin canın ne olacak? istanbula gidip gelirken her izmite geldiğimde yoluna sövüyorum..hatta şu köprü bizim işimize yarayacak mı bilmiyorum ama anormal sevindim..benim hangi kamyon önüme çıkacak, şu virajda hangi balta üstüme kaçıracak diye diye 100 bilemedin 110 ile gittiğim yolda iddaya giriyosun..umarım bu ateşin çabuk söner, bi konu daha açılmasın vefat ile ilgili allah korusun..
Okadar vefat haberi aldığımız şu günlerde en azından böyle saçma iddialardan kaçsak daha iyi olur sanırım. Canınıza yazık.