almiyacak olsam bu kadar hayal kırıklıgına ugrarmiydim sanıyorsun pis opelci :D
Printable View
2012 sedanı arkadasım 135 bine aldı bunun fiyatı rahat 150 dir perşembe bizde gidiyoruz bakmaya brz yi resim eklerim
2500 pounds olacak diye bir soylemi vardi subarunun, gercekten o agirlikta yaparlarsa eglenceli bir arac daha katiliyor demektir partiye.
25 000 dolar dışarda millet şahin diye binsin biz burda ulaşıp alamayalım... allah razı olsun iyi ki ötv mötv zötv var .. devletlümüz bizi düşünmüş ki herkes brz alıp ayağa düşmesin diye :)
Yarin o taraflardayim ev zaten dibinde bi gidip bakalim :)
s2000 delik açmış ama drag da.
Subaru benım için kanatlı altın sarısı jantlı 4 kapı bir sedandır.Coupe falan iğrenc bence gözümde hyundai coupeden farkı yok.Impreza Sti da ötv den sonra 100.000 euro nerdeyse.O parayıda aşığı olmama rağmen o arabaya vermem gider E serisi alırım 2.el Porsche alırım...
Keske biraz daha guzel olsa idi.. Rx8 bu aractan net guzel yani..
toyota-subaru turnayı gözünden vurdu gerçekten. aslında basit bir araç ama bir o kadar zevkli bir araç oldu.
güzel olacağı kesin ama cabrio olsa :D
buyur paşam:D
Toyota cabrio üreticekmiş
http://www.gtspirit.com/wp-content/u...onvertible.jpg
100bin civarı olur diye hayal edenler boşa hayal kurmasınlar,
sitedeki baz fiyatı 25bin küsür dolar,
bu rakam sırf Ötv eklenince 110bin lira gibi bir rakam yapar,
daha KDVsi cartu curtu var, en az 140bin lira
Grey market olarak daha hesapli gelebilirmi?
su anki aracima guzel bir teklif var. Onu verip uzerine 2-3 koyarak dsuundugum bir arac. Fiyati cok uygun .
bu arada tum dunya testlerinde gt86nin surus dinamigi ve eglence faktoru brz den daha iyi cikiyor,tek eksikleri yetersiz gucleri...
alicak olsam toyotayi alirdim
o parayı bu goruntu ve gucle haketmıyo.bnm dusuncem vasat bı arac.
üçlünün bana göre en zayıf tasarım ögelerini barındıran araç.