bu paralara hem performans, hem güvenlik hemde kaliteli bir araç bence. model yılı da gayet iyi eski bir araç değil sonuçta volkan konuşmuştuk. birde böyle minik bişi ama kaslı falan çok şık duruyor cidden ;)
Printable View
bu paralara hem performans, hem güvenlik hemde kaliteli bir araç bence. model yılı da gayet iyi eski bir araç değil sonuçta volkan konuşmuştuk. birde böyle minik bişi ama kaslı falan çok şık duruyor cidden ;)
bu aracı cok görürdüm hasanpaşada belki 7-8 aydır göremiyorm deemek satılms durumunu bende merak ediyordum varmı bilen?
Her lupo gti gördüğümde bu video aklıma gelir. Bir sorunu yoksa kesinlikle alıcak bir araç bence.
Lupo GTI on Jenvey ITBs - YouTube
Ne zaman bir lupo gti konusu açılsa bende bu video'yu görüyorum :D
araca gıdılıp bakıldı arac cıddı dırı duruyor ama soyle bırsey var 20.000 tl'lık hasar kaydı mevcut pert kaydı var
hadi yaa bizde adamı yarın arıycakdık almaya niyetliydik..
tramerde zaten kaydı var kmde dusurulmus.50 km dusmus buyuk olasılıkla
evet kilometresi 2007 dede 69 bin civarıydı
Ben dün araca bakmaya gittiğimde araca anladigim kadarı ile baktım ve arac soylenene göre sanzumandan dolayı pert aracın göğsünde direklerinde saselerinde en ufak sorun yok içi dışı tertemiz çok bakimli bir arac 4 adet kaydi var biri 20.000 TL diğerleri ufak hasar onun dışında arac tam binilicek araba sizce ne yapmalı kafam takılı kaldı sonuçta 2003 arac ve 9 bin liraya sahinde satılıyor piyasada
2-3 parçası değişik komple boyalı 106 gti'lar 14-15 lere gidiyorsa bu araba bu parayı hak eder. Tavan ve şaselere girmemiş, arkası başka bir lupodan kaynaklanmamışsa bence alınır. 16 bin tl'ler hakkıdır.
Zaman yokki ben de gidip baksam, bir ara çok niyetlenmiştim bu araca..
15 e adam vermem diyor başka birşey demiyor kalsin yakarım diyor :D ama ne kadar bilgi varsa hepsini sordurdum sol çamurlukta işlem var sol alttan almış hasari sanzuman kırmış bide arka panelde islem var aracı kullandım çok manyak gideri var kat iptali filtre yazilim çoğu araca şaka yapar gibi duruyor:D
o minnacık araba 140 beygir ile d segmentindeki 200 beygirlik araçlara kafa tutar.. güç ağırlık denge salınımı..
konu hort olacak ama :)
nasıldır bilen eden duyan görüntüsüne yorum yapıcak
Connecting site...
Connecting site...
bunu göndermeyi unutmuşum araç antalyada yol beni düşündürüyor
Çok güzel arabalar,1.8 T ile mükemmel gider.
Connecting site...
araç bir ablamın boyasız değisensiz kondisyonu 10 üzerinden 9 düşünürseniz yardımcı olurum her konuda