ohhh afiyet olsuun ustam :) bir gün camlıca semalarında beraber tokuşturalım :)
Printable View
İzmir bornova'da oturuyorum her canım sıkıldığında yapcak bişey olmayınca arkadaşlarla çok takılıyoruz bu şekilde, genelde evka4 şahin tepesi veya evka1 şahin tepesi:D
10 sene once fln menekse sahile surekli giderdim bi burun vardi ama su an yok galiba .
Deniz manzaralı bi yerde güneşin doğuşun kız arkadaşımla şarap içerek izlemeyi severim. Yalnız pek sevmem eğer yalnızsam zaten 6-7 tane bira deviririm dertten kederden. :D
bazen geceleri viranşehir'de taşkıranın orda denize karşı oturur içeriz.bazende çavuşluda otobanın üst tarafında şehri ayağının altına alan bi yer var orda otururuz.gece kafalar çok iyiyse narlıkuyuya çekeriz bazende...bazen kocavileyetin yukarı taraflarına çıkarız.bazende tek başıma saatlerce oturur müzik dinlerim...bir keresinde viranşehirde aküyü bitirmiştik saatlerce müzik çalmaktan , yanda duran bi arabaya rica edip takviye yapmıştık :)
Etilerde pazar tahtalarinin oldugu yol
Yine hisarustu bogaz koprusunu goren yol
ve en cok istanbul evlerinin ordaki pazar yolu tramway ve cirpici manzarali, izin gunlerimde hep gider kafa dinlerim birseyler icerim :)
Uzun yola çıktığım zaman uykum gelince çok çekip uyudum ama öyle zaman geçireyim içinde oturayım özellikle diye yapmıyorum.
bazen bir tepeye çekip bir iki tane sıgara içip benzin pompasından gelen sesleri dinliyorm.. :D :D
Lan olm isin yokmu senin:):)
içinde oturmak arasıra yapıyorum ...
yıkamayı ve cilalamayı seviyorum ... bakmayı , ... aşk gibi :S
boş kaldığım her zaman giderim yanına açar teyibimi sokağı seyrederim yoldan neler geçiyor ilginç birşey varmı diye
forever Nakkaştepe :)
ayarlarım yuksek oldugunda oturup ıcıne onunda muhabbet edıyorum, Belkıde kendı kendıme. Yada ayarım kacık oldugunda İçinde oturup içip sabaha kadar uyumuslugumda cok dur.Çok zaman gecırırım, Ama her o dısarıda gordugumuz titiz hanımefendı kızlarının odasından daha da temızdır arabamın içi :)
Arabamız olsada manzaraya karşı içsek :(
sosyal içici sayılabilecek bir adam olduğumdan her gün en az 2 saatim içinde içerek geçiyor.onun haricinde bir kaç defa film izleme mevzumda var.
denize karşı sahil kenarında ya da yüksek bi yerden mesela kepez gibi içinde oturup Antalya manzarasında içmişliğim çoktur arabanın içinde :)
Adana'da çatalan köprüsünün orda olup güneşin batışını izlemek çok güzel oluyor.
kepez varyantta gece arabanın içinden antalya manzarası izlemek on numara oluyor yada mazı dağına çıkıp tüm antalyayı kuş bakışı izlemek
mudanya yıldıztepeye giderim tek başıma, eğer çok araç varsa durmam gider demirtaş barajına karşı çekerim, arkadaşla falan gitmeyi sevmiyorum :D
haftada rahat 3 gün aksam evden çıkar arabayı biyere çeker marlboro kırmızı yakar ve müzik dinlerim rahatlatıyor insanı:)
dikmen vadisine karşı az demlenmedim :)
Sadece içinde değil.. Tavanına çıkıp oturup içmişliğim var.. :D Bagajda kaputta.. Oturuyoruz yani seviyoruz arabayı :D
İlk aldigim zaman arabayi ilk gece icinde uyumusdum ve kafam atinca cikar tek basima dolasirm
Evin önünde çok icmisligim var kendisiyle...
Arabayla oturup bak abim diyerek konusmuşluğum var :D
İzmirinde meshur floryası vardır bizde 2 3 arkadaş çeker alkol içeriz genelde hep modifiyeli araçlar gelir oraya.
Bursada z yolunda oturup tek başına demlenmek ayrıcalıktır .egerki hatun yanındaysa iş romantizme bakar buda yıldıztepeye sür demektir arkadaşlarla gideceksekde demirtaş barajı
araç kaputuna açılır ufaktan bir sofra ...
arkadaşlar la gidilecekse şahinkaya tepesi 3 4 bira , 3 dost gideceksek bakım evinin altı daha keşfeden olmadı yaz kış yağmur çamur kar buz farketmez her dışarı çıkışımızda gider 5 dk otururuz. Yeri gelir sırtımızı dayarız yeri gelir paspaslarını verir üstüne otururuz . kimse yoksa ufak bi tokat turu bide apolas lermi , selçuk balcı , karmeteden bi kaç parça olursa eve gerek yok.
Yağmur yağarken boş yollarda yürüme hızında arabayla gezmeyi seviyorum daha çok :)
Gece eve geldiğimde çoğu zaman en az yarım saat otururum arabanın içinde dertleşiriz biraz :D
bursa z yolu
içimi nası biliyon nu pehhh
Ramazan abi bana eski günlerimi hatırlattın be :)
1 sene boyunca neredeyse her sabah 06.00 da çekerdim moda iskelesinin yanındaki o denize kadar inen tek araçlık yere fırından çıkmış yeni poğaçaları orda yerdik arabanın içinde slow müzikler eşliğinde tabi yalnız değildim o zamanlar :D
Sonra işler değişti gece 01.00 den sonra gitmeye başladım gün ışıyana kadar.. e haliyle sıcacık poğaçaların yerini buz gibi biralar votkalar aldı :D O dalgaların tampona kaputa çarpması çalan müzik güzeldi o kafalar ya :)
Yine bir gece giderken aynı yere sağlam bir kaza yaptım o saatten sonra ne arabada tek başıma oturdum nede oraya gittim bi daha..
http://img809.imageshack.us/img809/5...modaiskele.jpg