Agbi bu olay gercek mi yoksa fake mi DRI teknigi ile cekilmiş diyorlar
![]()
Agbi bu olay gercek mi yoksa fake mi DRI teknigi ile cekilmiş diyorlar
![]()
Aynen gerçek, inanılmazdı ya hava bu aksamustu. Manavkuyuda yururken bır yere yıldırım düştü ama yanı herhalde 1 km kare cıvarında bıryere . Kulaklarımız cınladı 2-3 dk hayatımda böyle şey görmedimotobandan eve donerken tam bayraklı tepede yavasladım sonra durdum hatta ve tam bu sekılde asagıyı ızlıyordum yaklasık 10 sn de bır yıldırım dusuyordu ceken arkadasta sanıyorum bayraklı tepeden cekmıs otobanın yanından yukarı cıkarken saatte tam benım baktıgım aralık demek o da oradaymıs. Aynen böyle bır goruntuydu belkı uzun pozlamadır 30 sn lık falan ama ardarda 10 sn gıbı aralıklarla 20 dk falan sımsek yıldırım bılımum sey caktı. İlk defa böyle birşey yaşadım , yani gerçek
Edit çeken arkadas Altınparktan cekmıs resmı buyutup bakınca gördüm, ben tunelın obur tarafında benzer bır manzara ıle karsı karsıya kaldım![]()
Gerçek, geçen haftada böleydi hava bu akşamda baya değişikti Elektrikler kesiliyor şimşeklerden Güzelbahçe taraflarında.. Hayra alamet havalar değil bunlar çok dengesiz.
aynen vardı böyle bir durumdonuma s.çtım resmen yürürken
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Bende özdereden gelirken çok daha müthiş kareler gördüm, doğru olma olasılığı yüksek. Hatta bir ara 2-3 şimşek birleşip seyir halindeyken yanımızdaki tarlada uzak bir mesafeye düştü, araba içinde 5 kişiydik kayınpederle el ele tutuşmuşuz korkudan :/
Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...
fenaydı bugun![]()
www.honda-tech.com
www.honda-tech.com
Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...
arkadaşlarda face de paylaşmış hep izmirliler. hakikatten fena görüntüler. allah korusun
Elektromanyetik alan konusunu bir arastir antalyadada bir garip durum vardi onun videosu var bende balcovaya giris yasaklandiginda termallere sehri terk etmekte fayda var eski aci 17 agustos depreminden 3 gun once yalovada termallere gitmistik asiri su sicakligi yuzunden giris yasakti 3 gun sonra deprem oldu ama sahile vuran baliktir yengectir sudur budur cok olay var 11 saat gocukte kalmis biri olaraktan bu tarz olaylar dikkatimi ceker amerikanin h.a.a.r.p i var sonucta hersey mumkun
valla dün gece resmen atmosferden bişeyin girdiğini gördüm önce yıldız kayıyo dedim ama ap açık içeriye girdi 2012 çok sıkıntılı geçicek demedi demeyin![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Vay arkadaş, Ankara' da özledim böyle havaları. Tepelere çıkıp foto makinasıyla çekirdek çitleyerek yıldırım beklerdim![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)