Hatunların avon zart zurt makyaj malzemesi muhabbetlerinden daha hastalıklıyız konu arabalarımız olunca, :) uygulama yaparsanız bizlerde görelim :)
Printable View
Hatunların avon zart zurt makyaj malzemesi muhabbetlerinden daha hastalıklıyız konu arabalarımız olunca, :) uygulama yaparsanız bizlerde görelim :)
abi maşallah döktürmüş hem teoride hem pratıkte iyisin , hemde adanadasın daha ne olsun.:) bu konu ilaç gibi oldu bnmde uzun zamandır aklımdaydı ilk detalik maceram vw bora ların kronık sorunu olan far sararması nı düzeltmek oldu plastix meguarıs ped 1200 kum zımpara çalışmam pedle pek verım alamadım yıkamacım sagolsun pollisajla 5dk da pırıl pırıl yaptı .şu anda ders çalışıyorum tehmuz 15 den snra sınavım bıtıyor .Çok sevıyorum arabayla uğraşma iç dış komble girmeyi düşünüyorum zamanın olursa abı hem ürünler konusunda hemde nasıl yapacağım hakkında yardımçı olursan çok sevinirim varsa adana ve cevresınden gelmek isteyen arkadaşlar hem bır kac kısı ortak ürün alıp beraber yapa bılırız
Detay işi çok karmaşık mesele değil. İşin mantığını öğrendikten sonra basit.Ben de geçen yaz merak saldım. Sonra zamanla malzeme aldım. Sürekli interneti takip ederek gerekli yöntemleri öğrendim ufak ufak başladım.Vaktim imkanım oldukça eşe dosta yardımcı oluyorum. Yıkama kil yahut bezle veya pedle uygulanan ürünleri tamamı şöyle yap demeyle bile uygulanabilir zaten.Korkulacak birşey yok. Makine biraz ustalık ister. Zımparalık iş ise önce bilen birine yaptırmak lazım.
Ankarada öğrenciyim ama o kadar malzemeyi oraya getiremediğim için konyada bu konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Tabi öğrencilik sebebiyle her zaman vakit olmuyor.