fransıza para vermek mi bundan sonra çok zor.
Printable View
fransıza para vermek mi bundan sonra çok zor.
2008 Mondeo titanium tdci veya düşük km li superb
Ben sonata kötü dedim mi?
C5 gayet iyi, konforlu geniş bütünüyle iyi bir otomobil
Mondeo s80 platformu temelli çok iyi bir otomobil
Octavia hemen hemen 10 yıllık şasinin doruk noktası ve şanzıman diğerlerine avantaj sayılabilir
Böyle kemik araçlar varken piyasada yeri olan, sonata daha geri sıralara düşer benim listemde. Jaguar gibi bir araca bile bulaşabilirim bilindik piyasası olan bir araç almayacaksam.bunu demek istedim
:)
Bugün ufak bir araç alacak adama i20 ye de bak derim ,bilmeden kötülemem direk ki sonata alınmayacak derece kötü fibi birşey yazmadım
@bilal
Kia optima hoş alet;)
Fazla mesaj...
keşke en başda böyle yazsaydın bak bu dediklerine bir laf demem tamamen tercih meselesidir sanada hak veririm yazdıklarına.. aslında böyle detaylı yazdınmı aklın yolu bir zaten..
benim 3.20d ye arkadan vurdular bir tampon değişicekdi o sıra bana kasko geçici bir süre c5 temin etti inan 3 gün kullana bildim aracı geri verdim.. iyi bir otomobil kötü değil ama dar ve rahatsız geldi bana..
mondeo ya bende kötü demedim o konudada hem fikiriz ama mondeo nun sonata denginde o donanımdaki titanium plus oluyor galiba derili sunrooflu verisyonu o versiyonu temizi yani 100 bin km civarında olanları bile 55 bin tl civarlarında geziniyor arkadaş 45 bin tl ye kadar arıyor.. yani öyle bir şey için en azından mevcut parasının üstüne 10 bin tl daha eklemeleri gerekirki buda büyük para..
octaiva yukardada yazdım çok güzel araç ama sonata ne segment olarak dengi nede akran olarak dengi skoda grubunda sonatanın dengi super b elegance dır super b tdi elegance derseniz susarım onada laf etmem sonataya gayet güzel bir alternatifdir..
octaivanın dengi hyundai grubunda elantradır ondan biraz şaşırdım çünkü arkadaşın aradığı araç d segmenti genelde octaiva c segmenti bir araç.
geri kalana katılıyorumki ben bilal arkadaşıma özeldende yazdım kendiside onaylar dedimki passat tdi alabiliyorsanız yada super b tdi elegance alabiliyorsanız kesinlikle önceliği bunlara verin sonatayı üçüncü sıraya koyun dedim nedeni passat yada superb nin en kötü acil koşullarda bile elden çıkması 1 gün bile sürmez.. yoksa servis yedek parça donanım konfor falan filan bu açılardan sonata benim şahsi fikrimdir eski bir passat 1.6 fsi kullanıcısı olarak şahsi fikrimdir passatdan bence daha üstün bir araçdır sonata kısmet olursa inşallah bir gün aracıma binersiniz bir buluşmada falan anlarsınız ben benim 3.20d den inip sonataya biniyorum sanki 5 kasaya binmiş gibi oluyorum içi o kadar ferah geniş ohh be diyorum.. :)
dip not kia optima sonata bire bir aynı araçlar aynı platform aynı donanım aynı motor tek şekilleri farklı o kadar :) yeniside eskiside yenilerde sonata yf kasalarla aynı platformda üretiliyor bu arada yeni optimalarda 1.7 crd motorla türkiyeye giriş yapdı :)