25k ya alıp yüklemek demek, benim bir 25000 im daha var demek.
ha sadece 25k varsa benden sana abi tavsiyesi , alma.
Printable View
25k ya alıp yüklemek demek, benim bir 25000 im daha var demek.
ha sadece 25k varsa benden sana abi tavsiyesi , alma.
Yillardir bu islerin icerisinde birisi olaral cok fazla mutavazi olamiycam artik kusura bakmayin simdiden. Kimseden cebimdeki para ve alacagim arac hakkinda yorum istemedim. Neyin ne tutacaginida bircogunuzdan oyi bilirim gereksiz abi tavsiyelerini bir kenara birakip 25 bin max fiyati olan subaru varmi buna cevap verirseniz sevinirim.
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1999 Model 25.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 85920504
bi bak tuğral kötü durmuyo nedir ne değildir bilmiyorum, ama dediğin fiatlara istediğin tarzda bişey bulursun bence sağdan soldan araştırarak. veyahut biraz daha düşük fiatlı, üstüne sonradan ekliceğin bişeyde bulursun bence. sen uğraşmayı seviyorsun zaten, artı parça olarak çok büyük sıkıntılarda çekmezsin gt için. belli güçler üstünde şanzımansal sıkıntılar olabilir. istediğin güçlere bağlı herşey. ama gayet tadını çıkartırsın aracın benim düşüncem.
görkem bu arabanın sahibiyle görüştük bu listede mevcut benimde hoşuma gitti bu araba.
tugral xor korayla bı kavga dovus et ıstersen:) 1 2 sen bulursun 1 2 o duser es dost gırer araya tatlıya baglanabılır:)
http://www.techturkey.com/forum/otom...mpreza-gt.html