köprü parayı çıkartamıyorki her yl bakım her yıl bakım, birde haberlerde uzamanlar köprünün durumu çok kötü diyor nasıl bakım yapılıyorsa :)
Printable View
köprü parayı çıkartamıyorki her yl bakım her yıl bakım, birde haberlerde uzamanlar köprünün durumu çok kötü diyor nasıl bakım yapılıyorsa :)
taxı fılmını ornek almıs :)
bazı amerikan filmlerinde dönüyorya plaka o en güzeli yapıcan öyle 3 lü sistem içerden basıcan dönücek plaka basıcan dönücek plaka :)
ne boktan insanlar var ya para için neleri göze alıyorlar.
ahahahahahhahaaha :D ulan hm gazlasa kacabilinecek bir aeabada degl :D adam hem yakitta hemde kopru parasinda ekonominin dibine vurmus :D arac bide lpg li ise bos mezar aramaya gidiyordur :D efsane bir sistem ama turkpolisi affetmez yakalar sonra o plakayi adamin kicina takar tusa basar basar acar :D
yalnız gülüyoruzda dolandırıcılıkdan ağır bir ceza yiyicekdir.. öyle kolay kolay salmazlar.. çünkü basit bir ceza verirlerse çok insan yüreklenir bu tip yöntemlere o yüzden bence ibreti aleme ders olsun diye ağır bir cezai yaptırım vericeklerdir.. madem böyle bir derdi var motorsiklet alsaymış.
arac birde mavi direk dikat cekiyor kaldıki sürekli geciyorsa ortalama gecis saatleride bellidir tabi direk yakayı ele vericek sıgır :D
siciline işlenirse bir daha köprüden geçmez :D:D
bu sistemi ilk haberlerde görmüştüm geçen sene italyada mafya üyeleri kullanıyormuş :D
valla istanbulda oturanlara acıyorum hem benzin parası hem köprü parası kaçak geçerek insanlar suç işliyor ama en büyük vurgunuda devlet bizlere yapıyor.
adamın tötünü keserler :)
vay moloztaş :D hem smart hem kaçak geçiş heeee :D
yaw bende bi dumanlayarak geçmeyi deniyim diyorum kamerayaklaşırken gaza otursam benim ve arkamdaki bi kaç arabanın plakası okunmaz heralde :D bi denemek lazımda bende dolandırıcımı olurum bu durumda :D
O cihazla ugrasacagina ogs alsanda rahat etsen olmaz sanki ne milletiz ya :D
smartı cafe cadde'nin önünde gördüm hafta sonu renk filan direk patlıyor :) kaçmasına imkan yok :)
Dual License Plate Tag Protector Frames & Remote Hidden Stealth Cover Anti Theft | eBay
164 dolarmış 85 kere geçmesi lazımkı bedavaya gelsin