cok gecmis olsun hocam.aglayanin mali gulene yaramas derler.bizimkilerinde basina benzeri geldi.sonuc verdigimiz parayla aldiklari bazi seyler avuclarindan ucup gitti
Printable View
cok gecmis olsun hocam.aglayanin mali gulene yaramas derler.bizimkilerinde basina benzeri geldi.sonuc verdigimiz parayla aldiklari bazi seyler avuclarindan ucup gitti
çok gecmiş olsun baya üzücü bi durum okurken içim sıkıldı.kadının yediği haram ve daha beteri olarak ondan çıkar eminim. o parayı huzurla yiyemez
Sizin aslında maaşının 2000 tl olmadığını ispatlama durumunuz yokmu?
Mahkeme kadının kazadan ötürü bugüne kadar elde edemediği kazancı hesaplayarak tazminat miktarını belirleyebilir. 480 bin TL nin açıklaması maaşını fazla göstermesi + diğer elde edemediği edimler.
Karşı tarafın kötüniyetli olduğuna dair siz de mahkemeye başvurun. İnşallah ispatlayabilirsiniz bu durumu.
Kadına birşey diyesim bile gelmiyor beddua geri döner derler. Allah kimsede kul hakkını bırakmaz buna inanın gönlünüzü ferah tutun. Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. :(
Bir üstteki mesaja aynen katılıyorum, iyi bir avukat bu işle ilgili yol alabilir, en azından yükü hafifletebilir diye düşünüyorum.
çok çok geçmiş olsun.
2000tl maaş almıyor muymuş kadın ?
kesinlikle itiraz edin. çok geçmiş olsun
Gecmis olsun allah yardimcin olsun
okuduğumdan anladığım kadarıyla kadın bırakın 2000 altı maaş almayı çalışmıyormuş bile. Bunun üzerinden hareket ederseniz verecekli değil alacaklı bile olabilirsiniz.
Şimdi açık konuşmak gerekirse bizim mahkemelerimiz pek yatkın değiller tazminat vermeye.
2004 yılından beri devam eden bir davada da defalarca bu kadının ssk vs kayıtlarına bakılmıştır. Yani kolay değil durup dururken 2000lira maaşla çalıştığını öne sürmek.
Bununla birlikte kazadır,olur. Her ne koşulla olursa olsun kadının yaptığı yanlış gibi geliyor bana. Ama unutmamak lazım ki; %20'lik sakat raporuyla bi daha kolay kolay iş bulamayacak. Bu taraftan bakınca da hakkını araması kadar doğal bişey yok.
temyiz yolu açıksa o paranın yarısını iyi bir avukata verin...kazığa oturtsun karşı tarafı...
Bir hata nelere mal olmuş , gerçekten çok ama çok dikkat etmek gerek allah yardımcınız olsun bir kapıyı kapatan allah bir kapıyı açarmış..Sağlığınız yerindeyse yeter sizlere birşey olmasın tüm sorunlar inş kısa süre çözülür aydınlığa çıkarsınız...abicim...
Ben bu kadar sacma bir hukuk sistemi gormedim..
Ben kadini suclamiyorum hakime takildim. hakimlerimiz boyleyse o kadinlardan daha cook goruruz. Gecmisolsun.
ibo çok üzüldüm geçmiş olsun:(
çok geçmiş olsun, bunlar insanmı ya ne günlere kaldık :s
Geçmiş Olsun İbo gercekten cok uzuldum
O parayı harcarken bogazından nasıl gececek anlıyamıyorum...
geçmiş olsun gerçekten,480 bin tl nedir ya. Kadın gerçekten 2000 tl maaş alıyormuymuş bunu nasıl kanıtladı,ayrıca siz bunu temyize götürün hiç bi şey olmazsa 480 bin dahada düşer.
geçmiş olsun kötü bir olay...türkiyenin mahkemeleri zaten başlı başına olay suçsuzlara hiç bir yaptırım yok ama iş başka olaylara geline ellerinden geleni yapıyorlar yazıkk
Geçmiş olsun İbrahim, çok üzüldüm gerçekten, kaza bu sonuçta kasıt yok ama insanlar öleceğini düşünmüyor artık.