akyarlar gercekten cok guzel. 1-2 hafta once bodrumdaydım hemen hemen butun plajları gezdık. akyarlar sessız sakın,turıst yok, en keyıf aldıgım yer oldu.
Printable View
Anlattıklarınıza gore onerebılecegım tek yer bodrumdan mılas yonune dogru yolda km sını tam hatırlamıyorum sorarsanız tarıf ederler MAYA tatil köyü,Sessiz sakin denizi kumu temiz
Bodrum'da Bitez'de bi tavsiye daha aldim apart olarak, eylul ortasina kadar doluyuz dedi. tatil konusunda cok erken davranmak lazim demek ki:)o kadar yol git-gel gozumde buyuyor acikcasi, bi karar verirsek haber veririm sagolasin :) :icon_tup:
ileriki tarihler icin bi yoklayacagim bakalim :)
Her yerde kalabalik var bu sezonda, ufak motorlu bir botum var insanlarin olmadigi yerleri geziyorum...
yarin yaliciftlige gidiyorum birkac sene ust uste gitmistim deniz muazzam guzel tavsiye ederim ...
dün önce torbaya gittim. deniz sıcacık ama bu sene pis gidilmez. sonra akşamüstü yalıçiftliğe gittim. koca plajda 10 kişi ya vardı ya yoktu. arkada ağaçlar var gölgesi güzel. deniz çakıllı girişte ama cam gibi. bu arada buz gibi, takım çatlatır valla :)
hastasiyiz :D Latanya diye bir tesis var orda ben 3-4 sene gittim baya basarili bir tesis denizi zaten muazzam 1 somun ekmekle denize giriyorsun 60 saniyede cupralar elindeki ekmegi tuketiyor yarin sabah gene ordayim okadar memnun kaldim yaliciftligin denizinden ve tesisten :D
ustad selam...
eski bir bodrumlu olarak yazayım :D:D:D:D
bitez, yahşi guzel yerlerdir,, denizi kumludur,, gidilebilir yerlerdir,,
torba-turgutreis daha cok ileri yaşlarda insanların tercih ettiği mekanlardır,, sakin yerlerdir,,
gumbet zaten bilinen bi yer orayı solemim :D:D
tekne ile gideceksen akvaryum diye bi yer var,, cok guzeldir,, 20-30 metre deniz dibini gozluksuz gorebilirsin rahat bi şekilde.. (test edilmiştir şahsımca :D)
bide yalıkavakta, 15 km civarında GEREN KOYU denen bi yer vardır,,, 7-8 sene evvel otel yapmaya başlamıslardı,, şimdi bitmiştir belki,, oralar guzel yerlerdi.. NEYZEN TOUR oralarda.
aklıma gelenler bunlar,,
tşk
Rıdvan.
Peki bodrumdan ev nerden alınır ? Şöyle denize uzak olmayan,kesinlikle rüzgar esen,bahçesi geniş olan villalar falan ne civara nerde bulunur ? Öyle çok şehir içi istemiyorlar yani öyle eğlence mekanı falan her akşam müzik değil emekli çiftler oturacak ama kesinlikle denize en fazla 7-8 dk mesafede olmalı.
arkadaşlar konuyu takipteyim bende gümüşlüğe gidicem temmuz sonu daha önce gitmedim gümüşlüğe nasıldır bilgisi olan varmı yoksa başka biyer mi tercih etmeli??
kesinlikle torba diyebilirim, geçen sene kız arkadaşımla sessiz sakin sadece şezlongların ve şemsiyelerin olduğu denize tam anlamıyla sıfır gürültüsüz patırtısız fiyatları da çok uygun biyer keşfettik, torba sapağından döndüğünüzde ilk aradan sağa dönün denize doğru inin zaten görüceksiniz, en sondaki yer :)
85 den evlerimiz var Akyarlarda ve hala bozulmayan nadir yerlerden biri...
Aslinda oralaribda icine ettiler ama hala nefes aliyor doga...
85 yilindan beri diyecektim ;) kiralik degil,2 tane anne/babaya ait evlerimiz var...
Ama kiralik ve devre cok civarda...
3 Senedir arıyorduk biz sonunda bulduk aldık Yeşilyurtlularda bu sene. Ama sakın internette v.s fotoğraflara aldanmayın evlerin,mümkünse gidin 1 hafta gezin heryeri bütçenize uyan,canlı canlı görün öyle karar verin. Gündoğan tarafına bakabilirler biraz şehiriçine uzak ama güzel bir yer fiyatlarıda güzel evlerin yalnız kendine ait plajı olsun v.s derseniz fiyatlar yükseliyor baya +genelde eski sitelerde var plaj olayı. Hekimköye bakabilirler mesela,Türkbükü Modalılar sitesine v.s hayırlısı olsun.:icon_tup:
http://www.bodrumdasatilik.com/
bodrumda uygun fiyata nerde kalınır ? ucuz ve sorunsuz olsun yeter, lüx derdimiz yok :)
Hortingen strasse oldu ama bu soru için konu açmaya değmez dedim, ***** yazın genel bir bölümü Ramazan ayına denk gelmekte, bu sebeple Eylül başı gibi Bodruma gitmeyi planlıyoruz, Eylül de Bodrum nasıl olur, gitmeye değer mi?
abi akyarlara gidiyosun orda akcabuk tatıl koyu var devremulk seklınde en ucta bı otel var oraya dogru sahılden yuruyerek devam edıyosun en ucta denıze gırenlerı gorursun zaten orda kesın girin denıze sabah cok guzeldır ozellıkle :)
konu hortmus yaw :D
eylulde bodrum daha guzeldır gumuslukde rakı balık zamanı :)
akyarlarda akcabugu bı arayın 1+1 evler 15 gunluk 600 lira fılandı kirası :)
gumbette sabah kavaltı klımalı tvlı pansıyonlar 40 tlye bulmustum ben bu tekne turu yapanlara sorun onlar cozer o işi :)
akyarlarda meteor plajının üzerinde 50 , 60 ve 100 tl ye evler var.. gayet güzel, nezih, deniz zaten 10 numara, yakınlarda migros filan da var, merkeze biraz uzak akyarlar ama zaten merkez her sene daha igrenc, körfez bar'ın bile tadı yok..
Abi hala lazım mı bilemiyorum ama şöyle söyleyeyim;Akyarlar-Akçabük tarafları sessiz sakindir.Karainciri,Meteor plajı olsun gidipte denize girilesi,kafa dinlenesi yerlerdir(8 sene Akçabükte devremülkte kaldım oradan bilirim :) )
Son 5-6 senedir de aralıksız Ortakent-Bağla ikilisine giderim Akçabük-Akyarlar ikilisinden bir tık daha hareketlidir ama asla pişman olmazsın.Özellikle Ortakentin denizi harikadır.
Bodrumun diğer tarafında bir tek Torba'nın iyi olduğunu duydum henüz gidemedim ama Yalıkavak,Gündoğan,Türkbükü görmüş biri olarak kesinlikle ilk dediğim yerleri öneririm.
Akyarlarda 50 60 a nerde ev var biz 120 den tuttuk cuma nasipse yola cikicaz
Sahibinden Günlük Kiralık Daire 60 TL 50 m2 Stüdyo Muğla Bodrum Akyarlar Köyü - 93874724
Sahibinden Günlük Kiralık Daire 80 TL 85 m2 1+1 Muğla Bodrum Akyarlar Köyü - 92067076
bunlar var
ben 1 haftalıgını 150 ye verdıgımı bılırım :D
Gumusluge gidebilirsin
Bardakcı koyu kesinlikle denize girmelik bir yer
tek tavsiye ediceğim yer değirmendir bodrumda
varsa kız arkadaşınız eşiniz gidin düzgün bi yer bulun oturun açın içiceğinizi için tatil o zmn güzelleşiyo bodrumda :) sabaha karşı gitmenizde fayda var :)
selamlar,
Bayramda clup flipperda kalacagiz, tam nerdedir bilmiyorum. Cevresinde neler yapilir, nereler gezilir , yemek soyle performans&fiyati guzel mekanlar nereleridir bilgisi olan varsa paylasirsa cok sevinirim..
Valla Akçabükteki devremülkü 99da elden çıkarmıştık ama sonra gittiğimde olmuştur :D Genelde orada uçta ki kayalıklardan girerim denize :D
Gümüşlüğün denizi Bodrum'da biraz sönük kalır :)
Club Flipper hatırladığım kadarıyla Yalıkavaktaydı.Yerinizde olsam günlük tekne turlarına katılır bütün güzel koyları gezerdim,alkol kullanıyorsanız Gümüşlükte rakı balık 10 numara olur.Tabii Bodrum merkezi de unutmamak lazım bayramda haddinden fazla kalabalık olması muhtemel olsa da..
1 depoyla ankaradan gelmeyi basardim gumbet e :) sirasiyla butun tavsiyeri degerlendiricem valla..sarikemerden milas a kadar yaklasik bi 100 km yol tam bir rezaletti stabilize otesi yani..didim tarafindan milas a baglayan sahil tarafina yakin olan yol dahami guzeldir acaba bilen varmidir?