Vallaha inş. geri tepmez bence sen bunun için dua et....
Printable View
Hoca ve Bilgisayar inisiyatifi oldukça daha çok haksızlıklar olacaktır..
tek der FD yüzünden akademik ort. 1.73 ten sene tekrarı yaptığımı bilirim..
Ve bu hayatını tam anlamıyla etkiliyor, etkilerini geç fark ediyorsun..
İnşallah olumlu bir şekilde sonuçlanır.. İtiraz içinde pek muhatap bulamıyorduk biz..
bakalım artık ya ne olucaksa :( 1 sene 12 ay demek ya 1 ders yüzünden benim planlarım 1 sene ertelenicek buna bağlı aksaklıklar kararlarım herşey üstüne değişecek bunun üzerine aileme mahçup olucam en önemliside bu insanlar okutmak için uğraşıyo ben 1 sene daha yük olucam.dgsye girip hem çalışıp hem okumayı planlarken 1 sene daha yük hissedicem.
kalan sayısı 5 den fazlaysa yaz okulu açılması lazım
yok bizde 15 en az. oda hoca açmazsa açmaz. toplam 15 olduğu taktirde açmadığı zaman öğrenciler arasında dilekçe yazılıp veriliyor ve zorunlu olarak açılıyor. ama hoca en son gün yayınladı notları. üstüne herkrz memleketine döndü. ben dahil. önceden uzayanlar zaten pek kulak asmıyor. bizim gibi böyle tekten uzayanlar ve üstüne kredisi olup yaz okulu açılmayınca kafayı yiyenler böyle ortada ne yapsam diye düşünüyor.
arkadasımın basına geldı.. dılekce verdı kagıdı okundu bolum tarafından ama aynı notu aldı.. bu sefer dava actı. kendısının okul bıtırmesı ıcın son dersıydı,dava sonuclanana kdr dersı tekrar aldı ve mezun oldu.. hukuk sıstemımızdekı carpıklık malesef:)
Dilekçe verdiğinizde yapılan şey kağıdın tekrar okunması değil ;zaten o kağıtta problem varsa aynı okuldan başka bir hoca okumaz sadece kağıdın üzerine yazılan rakamlar doğru toplanmışmı buna bakılır.
Dava açtığınızda sistem eskisi kadar yavaş işlemiyor kağıdınız başka bir okulda incelenip sonucu bildiriliyor.
hocam edirne güzeldir en kötü 1 yıl daha c,ğer köfte götürürsün :)
yok hocam zaten çorludayım kuzenlerım burda okurken gelırdım ciğerler kofteler başka yerde artık yeter edirne devri bukadr :)
inş bi hâl çaresini bulursunuz,
aynı tarz da bölüm hocam full kağıt vermeme rağman 20 vermiş vize de,finalde geçmem için büyük çabam lazım ki en az vize de ki gibi bi 70-80 lik kağıt veririm.hoca finalde de böyle bir itlik yaparsa nasıl birşey yapayım.bilindiği gibi finaller tatile girince falan açıklanıyor.muhattap bulabilir miyiz tatilde
kağıdına güveniyorsan itiraz et, ama güvenmiyorsan itiraz edip o puan çıkmazsa bir daha o dersten zor geçersin benden söylemesi :)
Arkadaşım bende Trakya üniv'deydım. Ben 2009 da verdiğim dersi 2011' de tekrar vermiş biriyim. Yanlıs kayıt yapmış kabulde etmedıler. Çok ugrastım olmadı. Kalmışsan kalmıssındır çok kasma kendını. Öğrenci işlerini bağlayıp boş kagıdı 60 70 dıye sısteme girdiklerinide bilirim hocaların ruhu bıle duymuyor. Neyse fazla konusturma benı :) Bence işi uzatma tecrubelerıme gore bir sonuc alabılcegını dusunmuyorum inş. yanılırım.
ewt bence cogu tecrubeye gore bısı alıcagımı dusunmuyorum galıba :) ama yapıcak bıse yok artık 1. yı yazdım 2.yıde yazıcam cuma galıba kurul bı kagıtları okusun bakalım sınıfın durumu neymıs ne degılmıs onu merak edıyorum :)
bu durumu hoca duyarsa senın ıcın bıraz sıkıntı olabılır
mudurn dedıgıne gore yazı yazılmadan not duzeltılmıyormus.onun yonlendırmesıyle bu yola gırdım.hocayla ılk karsılasmamda bu yonde sakin bır konusma yapıcam.hanı degıstırme ıhtımalınız olabılır anlamında.ha olmadı daha dusuk puan cerme durumuda olusabılır.ozamn2.dilekceyle sınıfın kagıtlarına gıtmeyı dusunuyorum.benı yonlendıren mudur oldu inş tartısma ortamı olmadan bıtırmeye bakıcam olayı.ama ümidim yok açıkçası.
itiraz süresi 15 gün fln dı galiba bizdeyken bu süre içinde dilekçe ile itiraz edip not değiştirilebiliyordu, ama hocanın her şekilde ikna olması lazım dilekçe olayı sadece notun değişmesi için yasal prosedür..
evet bizde 7 günmüş zaman geçmeden itirazımızı ettik bakalım hayırlısı :)